Ministrul Sănătății al Federației Ruse, Veronica Skvorțova

Ministrul rus al Sănătății are îndoieli Skripal a fost otrăvit cu ”Novicioc”

259
(reînnoit 20:03 16.03.2018)
Ministrul Sănătății a Federației Ruse are îndoieli că substanța cu care a fost otrăvit fostul ofițer GRU, Serghei Skripal, ar fi fost “Novicioc”.

BUCUREȘTI, 16 mar — Sputnik. Ministrul rus al Sănătății, Veronica Skvorțova a declarat pentru RIA Novosti că pentru toate substanțele otrăvitoare, inclusiv produsul neurotoxic ”Novicioc”, există un antidot, însă deocamdată nu există nicio confirmare că fostul ofițer GRU ar fi fost otrăvit cu această substanță.

"Cineva a confirmat că e vorba de ”Novicioc”? Nu sunt sigură. Pentru toate substanțele otrăvitoare există vreun antidot", a spus ea.

Anterior, adjunctul reprezentantului permanent al Marii Britanii la ONU, Jonathan Allen, a declarat că Londra a invitat experții Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW) pentru a efectua analiza substanței cu care ar fi fost intoxicați Skripal și fiica acestuia.

259
Tagurile:
novicioc, GRU, scandal, OPCW, Organizația pentru interzicerea armelor chimice, Serghei Skripal, Veronica Skvorțova, Rusia, Marea Britanie
Тема:
Criza în relațiile dintre Marea Britanie și Rusia. Cazul Skripal (114)
Tematic
Pe surse: când UE își va expune poziția comună în cazul lui Serghei Skripal
Lavrov: Marea Britanie refuză să coopereze în cazul Skripal - încălcare gravă a Convenției
Rusia va expulza diplomați britanici
Viitorul RT în Marea Britanie: Cine decide și cum va proceda Rusia în caz de suspendare
Julian Assange despre ”reacția chimică” britanico-rusă

Загрузка...