Vladimir Putin pe ecranul calculatorului

Filmul ”Ordinea mondială 2018” cu Putin în prim plan: accesări record în 2 zile

1071
(reînnoit 15:29 09.03.2018)
Producția a fost vizionată, în rețelele de socializare ”Odnoklassniki” și ”VK”, de circa 11 milioane de persoane în primele două zile după postare.

BUCUREȘTI, 9 mar — Sputnik. Filmul ”Ordinea mondială 2018”, realizat de Saida Medvedeva, are la bază câteva interviuri acordate de Vladimir Putin teleastului rus Vladimir Soloviov.

Митинг в поддержку кандидата в президенты РФ В. Путина
© Sputnik / Григорий Сысоев

Acesta din urmă a ținut să sublinieze că discuțiile nu au fost lipsite de momente mai tensionate, dar interlocutorul lui nu a evitat să răspundă chiar și la întrebările incomode sau personale.

Potrivit RIA Novosti, liderul de la Kremlin și-a expus viziunea sa asupra sancțiunilor impuse Rusiei și a luptei cu terorismul internațional, el a vorbit despre atitudinea față de Donald Trump și tratativele cu americanii în perioada crizei de la Kiev, a ironizat pe seama etichetei de ”prim scelerat mondial” care îi este atribuită în Occident. Nu a fost evitată nici tema pescuitului, o îndeletnicire preferată a lui Putin.

Esențială este declarația lui cu privire la faptul că poziția Rusiei pe arena internațională poate fi un obiect de discuții, dar ea este inteligibilă și stabilă. Președintele Putin a recomandat tuturora să caute a fi aliați cu Rusia, deoarece ea ”este o mare putere”.

1071
Tagurile:
vizualizări, teze, Filmul ”Ordinea mondială 2018, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Putin: SUA ne-au mințit cu nerușinare în ajunul loviturii de stat de la Kiev
Putin: ce garanții sunt că SUA nu vor utiliza din nou arma nucleară?
Putin a declarat că nu este dezamăgit de Trump
Putin: modelul multiculturalismului din Europa nu este funcțional
Putin a prezentat rachetele rusești invincibile și a chemat SUA la dialog
Putin despre poziția SUA: Dacă va fi atacată, Rusia va folosi arme nucleare (VIDEO)

Загрузка...