Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev

Secretarul Consiliului de Securitate al FR, grave acuze Occidentului

198
(reînnoit 16:21 06.03.2018)
Oponenții Moscovei utilizează metode violente, intervine în problemele interne ale statelor suverane și provoacă conflicte interetnice, creând un mediu fertil pentru teroriști.

BUCUREȘTI, 6 mar — Sputnik. Occidentul devalorizează instituția dreptului internațional de dragul propriilor interese, încearcă să-și rezolve problemele din contul altora, a declarat secretarul Consiliului de Securitate (CS) al Rusiei, Nikolai Patrușev.

Aleksei Puşkov, Алексей Пушков
© Sputnik / Владимир Федоренко

"De dragul propriilor interese, Occidentul utilizează metode violente, încearcă să devalorizeze potențialul dreptului internațional și un șir de instituții multilaterale, încearcă să-și promoveze propriile interese din contul altora", a spus Patrușev la o ședință a consiliului de știință a CS.

Potrivit lui, intervenția SUA și a unor state din UE în problemele interne ale statelor suverane, încercarea de recroire a frontierelor, provocarea unor conflicte interetnice, precum și impunerea valorilor sale fără a lua în considerare particularitățile naționale au transformat teritoriile Orientului Apropiat, Africii de Nord și Centrale într-o zonă a haosului și un mediu fertil pentru terorism.

198
Tagurile:
dreptul internațional, conflicte interetnice, terorism, Consiliul de Securitate, Nikolai Patrușev, Orientul Apropiat, Africa, Occident, Rusia
Tematic
Senator rus: trei zone ale contradicțiilor între Rusia și Occident
Copiii României nu sunt cobaii Occidentului!
Vom lua măsuri! Rusia acuză Occidentul de ingerință în alegerile prezidențiale
România, în zodia demenței - Occidentul, abisul imoral al iluziilor
Presa occidentală publică speculații și dezinformări despre Viorica Dăncilă
Un clip cu Putin a devenit viral în spațiul Occidental
Assad: terorismul în Siria există cu sprijinul Occidentului

Загрузка...