Vladimir Putin și Emmanuel Macron

Când și unde se vor întâlni Putin și Macron

95
Următoarea întrevedere între Macron și Putin ar putea avea loc în luna mai, în timpul participării liderului francez la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg

BUCUREȘTI, 2 feb — Sputnik. Președintele Franței, Emmanuel Macron, ar putea combina deplasarea la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg din luna mai cu o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală a președintelui francez cu liderul rus ar putea avea loc în luna mai atât în capitala rusă, cât și la Sankt Petersburg, a comunicat pentru agenția RIA Novosti ambasadorul Franței la Moscova, Sylvie-Agnès Bermann.

„Macron ar putea combina deplasarea la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg cu o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală cu președintele rus ar putea avea loc atât la Moscova, cât și la Sankt Petersburg”, a povestit diplomatul francez.

Anterior, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Macron a acceptat invitația de a vizita Federația Rusă, în special în contextul lucrărilor Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

95
Tagurile:
întrevedere bilaterală, Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg, ambasadorul francez, ministrul afacerilor externe, Sylvie-Agnès Bermann, Emmanuel Macron, Serghei Lavrov, Vladimir Putin, Sankt Petersburg, Moscova, Rusia, Franța
Tematic
Putin, Macron: Coreea de Nord amenință pacea și securitatea globală
„Emmanuel, salut!”: Macron a publicat un video a discuției sale cu Putin
Macron și-a cerut iertare de la Putin, care a reacționat ironic
Putin, Merkel și Macron - discuție trilaterală importantă pentru Europa
Macron a amenințat de față cu Vladimir Putin
Putin l-a felicitat pe Macron cu Victoria în alegerile prezidențiale
Dezbatere Le Pen - Macron. Macron nu se supune lui Putin, dar recunoaște că...

Загрузка...