Comando rusesc

Atacatorii de la Khmeimim, anihilați. Comandoul rusesc și-a făcut meseria

676
(reînnoit 18:59 12.01.2018)
Tirul cu aruncătoare de grenade asupra bazei aeriene a FR în Siria, întreprins pe 31 decembrie 2017 de un grup mobil de diversioniști, a făcut două victime printre militari

BUCUREȘTI, 12 ian — Sputnik. Informația cu privire la distrugerea, în urma atacului islamiștilor, a șapte avioane, a fost infirmată de Moscova.

Cinci zile mai târziu a urmat tentativa de a bombarda, cu ajutorul a 13 drone, aerodromul din Khmeimim și baza navală din Tartus.

Drept răspuns la aceste sfidări, a fost organizată o operațiune specială, ”cu implicarea sistemului multidimensional de recunoaștere” de care dispune partea rusă în Siria.

În definitiv, s-a aflat că autorii atacului din 31 decembrie sunt cantonați în apropiere de granița de vest a provinciei Idlib.

”În timp ce a sosit la locul ambarcării într-un autobuz, gruparea a fost nimicită cu un proiectil de înaltă precizie ”Krasnopol”, comunică vineri Ministerul rus al Apărării, citat de RIA Novosti.

Tot pe parcursul zilei de azi a fost postat pe Youtube un film video care arată momentul atacului aerian asupra unui depozit de drone artizanale, în aceeași provincie Idlib.

 

676
Tagurile:
anihilare, atacatori, baza aeriană, Rusia, Siria
Tematic
Noi detalii șoc privind atacul cu drone asupra bazelor ruse din Siria
Cum arată dronele artizanale capabile să spulbere o bază militară
Atacul asupra bazelor Khmeimim și Tartus, reacția Moscovei și imagini cu dronele
Militarii ruși au respins un atac cu drone asupra bazelor militare din Siria

Загрузка...