Dronă capturată

Atacul asupra bazelor Khmeimim și Tartus, reacția Moscovei și imagini cu dronele

392
(reînnoit 22:41 09.01.2018)
Tentativa dejucată de a bombarda, cu ajutorul aparatelor de zbor teleghidate, infrastructura militară rusă din Siria a fost comentată de Kremlin și de ministerul Apărării al FR

BUCUREȘTI, 9 dec — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat caracterului suficient al prezenței militare ruse în Siria.

”Contingentul rămas și infrastrucutra militară de pe ariile de amplasare din Tartus și Khmeimim au capacitatea de a lupta împotriva manifestărilor episodice ale terorismului, care, din păcate, vor continua," a spus el.

Totodată, conform sursei, Rusia, atunci când a decis să-și retragă trupele din Siria, a reieșit din faptul că nu există primise pentru desfășurarea de operațiuni ofensive majore.

”Mai mult decât atât, toată lumea, inclusiv președintele rus, era conștientă că atacurile teroriste nu vor conteni peste noapte, ci vor continua", a concluzionat Peskov.

Pentru prima dată teroriștii au aplicat mai multe drone de luptă lansate de la o distanță de circa 50 km și ghidate cu aplicarea coordonatelor GPS de pe satelit.

"Soluțiile inginerești utilizate de teroriști în atacul asupra țintelor rusești din Siria ar putea proveni numai din una dintre țările cu capacități tehnologice avansate”, a declarat ministerul rus al Apărării.

392
Tagurile:
reacție, atac, drone, Ministerul Apărării al Federației Ruse, Dmitri Peskov, Rusia, Siria
Tematic
Micul război aerian al Lituaniei: grănicerii au dreptul să tragă în drone
Amenințarea viitorului: drona grupării ISIS care îi sperie pe americani

Загрузка...