Maria Zakharova

Zakharova le-a propus americanilor asistența „hackerilor ruși”

101
(reînnoit 13:48 13.12.2017)
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zakharova, le-a propus americanilor asistența hackerilor ruși

BUCUREȘTI, 13 dec — Sputnik. Maria Zakharova a glumit pe seama semnării de către Donald Trump a unui document prin care SUA își propune să revină la explorarea suprafaței Lunii.

"Zilele acestea Donald Trump a semnat un document care prevede revenirea astronauților americani la explorarea Lunii și dezvoltarea capacității de zboruri spre ea. Aleksei Pușkov a enunțat o întrebare: cum vor ajunge acolo americanii fără motor de rachetă, din momentul în care nu sunt în stare să ajungă pe stațiile spațiale internaționale fără motoarele noastre? În viziunea mea, chiar dacă întrebarea este una destul de logică, răspunsul este unul cât se poate de evident — vor fi transportați acolo de "hackerii ruși"". Din câte se știe, aceștia sunt atotputernici, a scris pe contul său de Facebook Zakharova.

Pe 11 decembrie, Donald Trump a semnat un decret de relansare a programului de explorare a Lunii și eventual a planetei Marte.

101
Tagurile:
luna, astronauți, Mâna Moscovei, Ministerul Afacerilor Externe, Hackeri, Maria Zaharova, Donald Trump, Rusia, SUA
Tematic
Zaharova: dacă publicăm contactele ambasadorului, în SUA s-ar declanșa un război
Zaharova: Sputnik și RT prezintă un punct de vedere alternativ

Загрузка...