Vladimir Putin la summitul liderilor BRICS. A doua zi

Putin: Trump nu mi-e mireasă

120
(reînnoit 14:56 06.09.2017)
Putin calificat drept naivă întrebarea adresată în legătură cu deziluziile față de politica promovată de Donald Trump

BUCUREȘTI, 5 sept — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a calificat drept naivă întrebarea legată de o eventuală dezamăgire față de omologul său american, Donald Trump, specificând că acesta "nu îi este mireasă".

"În ceea ce privește existența sau inexistența unei dezamăgiri…întrebarea dumneavoastră sună naiv. El (Trump) nu îmi este mireasă, nici eu nu îi sunt mireasă și nici mire. Ne ocupăm cu probleme de stat, iar fiecare țară are propriile interese", a declarat marți liderul rus, în cadrul unei conferințe de presă.

"În activitatea sa, Trump se conduce de interesele naționale ale țării lui, eu de interesele țării mele", a adăugat Putin.

120
Tagurile:
Dezamăgire, Mireasă, Conferință de presă, Declarație, BRICS, Donald Trump, Vladimir Putin, Rusia, SUA

Lavrov a comparat SUA cu un elefant în magazinul de porțelanuri

18
Ministrul rus al Afacerilor Externe consideră inacceptabile amestecul în problemele interne a statelor suverane și impunerea anumitor scheme ideologice.

Serghei Lavrov a comparat SUA cu un elefant în magazinul de porțelanuri. Șeful diplomației ruse s-a referit la imixtiunea Washingtonului în problemele interne ale altor state. Cum se reflectă acest lucru asupra Irakului, Libiei și Siriei, aflați din materialul video Sputnik.

18

Загрузка...
Un cargobot în Marea Bering

Un cargobot rusesc a naufragiat în Marea Neagră

91
Un cargobot rusesc a naufragiat în Marea Neagră, în apropiere de țărmul Turciei. A fost inițiată o operațiune de salvare.

BUCUREȘTI, 17 ian – Sputnik. Un cargobot a naufragiat în Marea Neagră, în apropierea de țărmul Turciei, a declarat guvernatorul provinciei Bartın, Sinan Güner.

“În zona Inkumul a provinciei noastre a naufragiat un cargobot sub pavilion rusesc. Demarăm o operațiune de salvare a celor 15 membri ai echipajului, care se află pe trei bărci de salvare”, a declarat el, fiind citat de agenția Anadolu.

Potrivit guvernatorului, nu există informații despre persoane decedate. Operațiunea de salvare este complicată de condiții meteo nefavorabile.

91
Tematic
Turcia a descoperit noi zăcăminte de gaz în Marea Neagră
Stoltenberg îndeamnă la consolidarea prezenței NATO în Marea Neagră
NATO se extinde în Marea Neagră: Va fi oare strâmtorată Rusia în Crimeea

Загрузка...