Dmitri Rogozin

Rogozin: Autoritățile române au pus în pericol viețile pasagerilor din avion

464
(reînnoit 08:38 02.08.2017)
Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a declarat pe Twitter că autoritățile române au pus în pericol viețile pasagerilor avionului în care se afla și el.

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Prin interzicerea survolării spațiului aerian al României pentru avionul companiei S7, autoritățile române au pus în pericol viața pasagerilor din din avion, a declarat vineri vicepremierul rus, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin.

Autoritățile române, sub pretextul aflării la bord a unei persoane aflate în lista celor cărora li s-au impus „sancțiuni”, nu au permis survolarea spațiului aerian al României pentru avionul companiei S7, care efectua cursa Moscova-Chișinău, și la bordul căruia se aflau 165 de persoane, inclusiv 11 copii. Avionul, la bordul căruia se afla și delegația rusă condusă de Dmitri Rogozin și care se îndrepta spre Moldova, a fost nevoit să aterizeze pe un aerodrom de rezervă din Minsk.

„Autoritățile române, prin interdicția impusă avionului S7, a pus în pericol viețile pasagerilor — femei și copii”, a scris Rogozin pe Twitter.

Potrivit mass-mediei, Rogozin se întoarce la Moscova cu o cursă regulată a companiei „Aeroflot” Minsk-Moscova.

464
Tagurile:
Spațiul Aerian al României, Interdicție, Dmitri Rogozin, Rusia, România
Тема:
Relațiile româno-ruse (163)
Tematic
România nu a permis aeronavei lui Rogozin să-i survoleze spațiul aerian

Загрузка...