Vladimir Putin

Putin intervine după atentatul din Anglia

4654
(reînnoit 14:55 23.05.2017)
Vladimir Putin: "Sunt sigur că organizatorii acestui atac nu vor scăpa de pedeapsa pe care o merită"

BUCUREȘTI, 23 mai — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a condamnat ferm "această crimă cinică și inumană petrecută la Manchester", în care au fost ucise 22 de persoane și 60 au fost rănite. Printr-un comunicat difuzat presei de Kremlin, se anunță că Putin transmis o telegramă de condoleanțe premierului britanic Theresa May, dar și familiilor victimelor.

Vladimir Putin s-a declarat pregătit să dezvolte lupta antiteroristă, colaborând cu Londra după atentatul de la Manchester. Kremlinul consideră că trebuie dezvoltată cooperarea antiteroristă cu partenerii britanici la nivel bilateral, dar și în cadrul eforturilor internaționale", se arată într-un comunicat.

"Sunt convins că organizatorii acestui atac nu vor scăpa de pedeapsa pe care o merită", a scris Vladimir Putin în telegrama adresată premierului Theresa May.

"Forțele terorii sunt din ce în ce mai cinice și perfide. Este evident că este necesară unificarea membrilor comunității internaționale pentru contracararea amenințării teroriste", a declarat Vladimir Putin.

 

4654
Tagurile:
Vladimir Putin, Anglia
Тема:
Atentatul terorist de la Manchester (13)
Tematic
Putin: oferim Congresului SUA transcrierea discuției dintre Trump și Lavrov
Putin a explicat de ce Rusia își reechipează armata
Putin: Rusia va participa activ la inițiativa "o legătură, un drum"
Vladimir Putin a cântat la pian în China
În Siria s-a născut Vladimir Putin
Putin: „Suntem gata să ne apărăm țara. E nevoie de o cooperare în numele păcii”

Загрузка...