Festivalul blondelor Go Blonde. Poză simbol

Poliția a reținut blonda care a furat miliardul

74
(reînnoit 18:27 18.04.2017)
O blondă a reușit să fure un miliard din conturile clienților unei bănci din Rusia

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. O tânără blondă în vârstă de 34 de ani, Anna R., fiind angajata unei bănci Rusia, a reușit să fure peste un miliard de ruble din conturile deponenților. Cea mai mare parte a victimelor sunt oameni de cultură, scrie publicația Life.ru.

Potrivit Life.ru, „blonda de un miliard” a furat bani din conturile deponenților în decursul unui an. În februarie presa anunța că peste 500 milioane de ruble, care aparțineau aproximativ la 20 de artiști, au dispărut de pe diverse conturi ale „Lanta-bank". Restul sumelor aparțineau unor instituții financiare, suma totală a prejudiciului fiind estimată la un miliard de ruble.

Managerul unei filiale a Lanta-bank, Anna R., în decursul unei perioade de timp, împreună cu câțiva complici, fabrica documente false, cum ar fi ordine de plată și procuri, după care efectuau operațiuni de transfer al banilor de pe conturile clienților.

Anna a fost reținută la domiciliu, unde locuia împreună cu familia sa. De asemenea, au fost reținuți și doi complici ai ei, de asemenea colaboratori ai băncii. În privința lor a fost intentat un dosar penal pentru "escrocherie în proporții deosebit de mari".

74
Tagurile:
Blondă, Furt, Miliardul, Bancă, Rusia
Tematic
(FOTO) Despre Anișoara Loghin: Divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde
(FOTO) Dorin Chirtoacă, la un mic dejun cu o blondă într-un hotel din Viena
Monumentul preferat de Chirtoacă pentru întâlniri cu blondele sale
Anişoara Loghin: Cei care au de văzut mai departe de părul blond, o fac
Șoc: Chirtoacă, surprins joi cu o altă blondă, la un magazin de dormitoare

Загрузка...