Serghei Lavrov

Vor fi sporite măsurile de securitate pentru diplomații ruși

36
(reînnoit 14:43 12.02.2017)
Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu pentru televiziunea NTV că a primit indicații, de la Vladimir Putin, pentru a spori măsurile de securitate a diplomaților ruși care activează peste hotare.

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. Ministerul de Externe al Federației Ruse, în prezent execută ordinul președintelui rus care se referă la organizarea de măsuri în ce privește sporirea pazei și securității în cadrul misiunilor diplomatice care activează în alte țări. Despre aceasta a declarat într-un interviu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, scrie Russian Today.

„După tragedia care a avut loc la Ankara noi am propus, în urma indicațiilor primite din partea președintelui, cum să sporim măsurile de securitate pentru misiunile diplomatice, diplomați, alți colaboratori din ambasade și consulate generale", a declarat Lavrov.

Demnitarul rus a mai menționat că toate propunerile au fost acceptate de către Vladimir Putin, iar în prezent sunt transpuse în realitate.

În acest context vrem să reamintim că la data de 19 decembrie 2016 în timpul unei expoziții de artă care se desfășura la Ankara a fost ucis ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov.

36
Tagurile:
măsuri de securitate, consulate, ambasade, diplomați, Andrei Karlov, Serghei Lavrov, Vladimir Putin, Ankara
Tematic
Serghei Lavrov: acțiunile NATO în România au caracter destabilizator

Загрузка...