Vladimir Putin

SUA ar putea organiza un Maidan „acasă” împotriva lui Trump

164
(reînnoit 16:07 17.01.2017)
În SUA se încearcă torpilarea legitimității alegerii lui Donald Trump în funcția de președinte prin organizarea unui “Maidan”, consideră Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. În Statele Unite se încearcă sabotarea legitimității alegerii lui Donald Trump, a declarat marți președintele rus Vladimir Putin. Acest lucru ar putea conduce la un Maidan american, a mai adăugat liderul de la Kremlin.

Lupta politică continuă în SUA chiar și după alegerile prezidențiale, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, jurnaliștilor, după o întrevedere cu omologul său moldovean.

„Observăm o luptă politică acută în SUA, deși alegerile deja au avut loc și s-au încheiat cu o victorie decisivă a lui Donald Trump", a remarcat șeful statului rus.

Potrivit lui Putin, această luptă are mai multe obiective, cea mai principală fiind „torpilarea legitimității președintelui american ales".

Vladimir Putin a mai subliniat că cei care fac acest lucru "afectează”, în mod conștient sau nu, interesele Statelor Unite.

"Ni se creează impresia că după ce au fost instruiți la Kiev, ei sunt gata să organizeze un „Maidan" la Washington pentru a-l împiedica pe Trump să preia mandatul", a menționat Putin.

Al doilea obiectiv al lor, potrivit lui Putin, este împiedicarea punerii în aplicare a promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale cu referire la politica internă sau externă.

Referindu-se la administrația prezidențială care își încheie activitatea, președintele rus a menționat că „există două tipuri de oameni: cei care pleacă fără a spune la revedere și cei care își iau rămas bun dar nu mai pleacă".

„După părerea mea administrația care își încheie activitatea face parte din a doua categorie", a remarcat Vladimir Putin.

164
Tagurile:
Legitimitate, Inaugurare, Maidan, Alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, Vladimir Putin, Washington, SUA, Federația Rusă

Загрузка...