Președintele Rusiei Vladimir Putin

Putin: tentativele de schimbare a echilibrului de forțe sunt periculoase

94
(reînnoit 18:32 18.11.2016)
Vladimir Putin a declarat că Rusia dezvoltă tehnologii militare respectând toate obligațiile asumate la nivel internațional. Însă el a făcut un avertisment privind riscurile provocate de tentativele de modificare a echilibrului de forțe la nivel mondial.

CHIȘINĂU, 18 nov — Sputnik. Atunci când proiectează și creează sisteme de armament de perspectivă Rusia respectă consecvent și riguros toate obligațiile internaționale asumate, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

„În Rusia, ca și în alte state, are loc dezvoltarea unor astfel de tehnologii. Totodată, proiectând și construind sisteme de înarmare eficiente, noi respectăm consecvent și riguros toate angajamentele internaționale pe care și le-a asumat Rusia. În același timp, din păcate, unele state ignoră acordurile încheiate. Spre exemplu, în domeniul sistemelor de apărare antirachetă. Desigur, acest lucru se face pentru a obține întâietate în mod unilateral”, a declarat Putin în cadrul unei sesiuni ordinare a conducerii Ministerului Apărării și întreprinderilor din sfera industrial-militară.

„În legătură cu aceasta, evidențiez încă odată faptul că vom face în continuare totul pentru a asigura un echilibru de forțe. Orice încercări de a-l schimba sunt extrem de periculoase", a menționat el.

94
Tagurile:
Tehnologii militare, Înarmare, Armata, Vladimir Putin, Federația Rusă, Vladimir Putin, Federația Rusă
Tematic
Putin: azi e nevoie de un dialog global referitor la viitorul lumii

Загрузка...