T-14 Armata tank of the Central Military District's Moscow Garrison during a rehearsal for the military parade to mark the 71st anniversary of victory in the Great Patriotic War, at Alabino training field in the Moscow Region

VIDEO: Ministerul rus al Apărării dezvăluie secvențe cu tancul Armata

1316
(reînnoit 15:20 12.09.2016)
Ministerul rus al Apărării a publicat un material video cu imagini spectaculoase în care sunt surprinse tancul Armata şi echipajul militar al acestuia. Filmul a fost lansat cu ocazia aniversării a 70-a de la inaugurarea Zilei Tancurilor.

BUCUREŞTI, 12 septembrie — Sputnik. Prin Ziua Tancurilor Rusia recunoaște contribuția inestimabilă a aparatelor mecanizate în înfrângerea inamicului din cel de-al doilea război mondial, relatează Sputnik International.

Brigăzile de tancuri reprezintă principala forță a trupelor terestre rusești. Ele sunt utilizate în principal în legătură cu trupele motorizate în domenii cheie și îndeplinesc mai multe misiuni principale, printre care apărarea şi contra-atacul în numeroase tipuri de confruntări.

De-a lungul anilor, tancurile ruseşti s-au dezvoltat şi au fost echipate cu arme moderne, cum ar fi rachete și tunuri. Recentul clip arată că tancurile rusești Armata au făcut progrese mari în ultimii ani.

Noua generaţie de tancuri are capacități defensive unice și caracteristici tehnice. Potrivit Ministerului Apărării, filmul publicat este cel mai spectaculos din istoria modernă a forțelor blindate rusești.

Aparatul este operat de un echipaj format din trei soldați găzduiţi în capsula blindată din partea frontală.

Principalul său atu este un tun nou, 2A82-1 M,  cu  țeava linsă de 125 mm, o turelă PKTM, de un calibru de 7,62 mm, cu un control de la distanță și mitraliera Kord, cu un calibru de 12,7 mm.

De asemenea, tancul este dotat cu un sistem de ghidare care permite operatorului să corecteze cursul rachetelor în timp ce acestea sunt în aer.

T —14 ARMATA a fost prezentat pe 9 mai 2015, de Ziua Victoriei, în cadrul paradei militare de la Moscova.

1316
Tagurile:
T-14, Armata, Tancuri, Federația Rusă
Тема:
Tehnica militară rusească (12)
Tematic
Poza zilei în Moldova: tancurile americane & căruțele moldovenești

Загрузка...