Pistol

ULTIMA ORĂ: o deputată laburistă a fost împușcată în Marea Britanie (VIDEO)

3
(reînnoit 18:11 16.06.2016)
Jo Cox, deputată laburistă în vârstă de 41 de ani, este în stare critică după ce a fost împușcată şi înjunghiată în Bristall. Campania electorală pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost suspendată, informează agențiile de știri.

BUCUREŞTI, 16 iunie — Sputnik. Se pare că deputata a fost atacată de un bărbat care ar fi fost pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, potrivit Channel 4.

Campania electorală organizată înaintea referendumului pe tema apartenenței Marii Britanii la Uniunea Europeană a fost suspendată pe parcursul zilei de joi după tentativa de asasinare a deputatei laburiste Jo Cox, transmit agențiile de presă. Inițiativa a venit din partea taberei favorabile ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Jo Cox, în vârstă de 41 de ani, membră a Partidului Laburist, a fost împușcată şi înjunghiată în circumscripția sa electorală din localitatea Birstall. În acest moment Jo Cox este în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv în urma atacului.

"Sunt foarte preocupat de informațiile privind rănirea deputatei Jo Cox. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru Jo şi pentru familia acesteia", a transmis premierul David Cameron.

3

Загрузка...