Președintele Rusiei Vladimir Putin

Putin a îndemnat la acțiuni coordonate în numele creșterii economice

4
(reînnoit 14:57 16.06.2016)
În opinia președintelui Rusiei, politicienii din întreaga lume și reprezentanții business-ului trebuie să-și unească eforturile pentru a răspunde provocărilor ce stau în fața economiei.

CHIȘINĂU,16 iun — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că economia mondială este tot mai expusă influenței factorilor politici și sociali, iar provocările reclamă acțiuni coordonate în numele unei creșteri stabile și echilibrate, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

"Economia mondială este tot mai influențată de factorii sociali și politici, iar oportunitățile care stau în fața ei necesită acțiuni coordonate, pentru o creștere stabilă și echilibrată", se menţionează în cuvântul de salut al președintelui FR adresat organizatorilor și oaspeților celui de-al XX-lea Forum Economic Internațional de la St Petersburg.

Liderul rus și-a exprimat totodată convingerea că "este nevoie să căutăm împreună stimulenți suplimentari pentru dezvoltare, să valorificăm în deplină măsură potențialul tehnic, științific și inovativ al țărilor și structurilor integraționiste, să reacționăm la adecvat la schimbările conjuncturii piețelor și la transformarea care se conturează în sistemul tehnologic global".

4

Загрузка...