Corupție

Hans Klemm spune SUA fac anticorupție în România de 20 de ani

111
(reînnoit 17:48 01.06.2016)
România este lider regional în lupta anticorupție şi a devenit model pentru alte state europene, susţine ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm.

BUCUREŞTI, 1 iunie — Sputnik. America susține că își dorește enorm ca România să se dezvolte economic foarte rapid.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a participat la Constanța în cadrul unei mese rotunde, unde a răspuns la întrebările mass-mediei, transmite portalul Constanța Noastră.

El a care a menționat că țara sa sprijină lupta anticorupție din România de vreo 20 de ani, dar și că își dorește ca prin parteneriatul strategic comun România să se dezvolte foarte repede din punct de vedere economic şi cultural.

"În ultimii 15-20 de ani, pe lângă susţinerea morală puternică a luptei împotriva corupţiei în România, SUA şi alţi parteneri internaționali ai României, în special UE […] au oferit sprijin material: dezvoltarea capacităţilor de luptă împotriva corupţiei, formare, cooperare româno-americană în domeniul aplicării legii. Acesta este contextul: SUA au susţinut întotdeauna lupta împotriva corupţiei în România", a recunoscut ambasadorul Klemm.

Diplomatul american a mai precizat şi că îşi doreşte enorm o Românie democratică şi prosperă „care se dezvoltă rapid din punct de vedere economic". 

111
Тема:
Imixtiunea SUA în problemele interne ale României (43)

Загрузка...