Сдача экзамена

Elevii din şcolile ruse, învingători la Olimpiada republicană de Limba română

7
(reînnoit 17:36 28.03.2016)
Ministerul Educației a acordat 40 de premii și mențiuni pentru elevii care învaţă în şcolile alolingve şi au participat la Olimpiada republicană de Limba și Literatura română.

CHIŞINĂU, 28 mar – Sputnik. Peste 120 de elevi din şcolile alolingve din Moldova au participat, în zilele de 25–27 martie, la Olimpiada republicană de Limba și Literatura română. 

Concursul din acest an a fost dedicat regretatului artist Mihai Volontir și a întrunit elevii învingători ai etapei raionale a olimpiadei.

Ministerul Educației a acordat 40 de premii și mențiuni. Locul I a fost obținut de elevii Albu Alina, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „D. Cantemir” din Bălţi, Cucoş Paula, clasa a X-a, Liceul Teoretic „D. Cantemir” din Sângerei, Caminschi Olga, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „A. Doljnenco” din Vulcăneşti şi Caireac Silvia, clasa a XII-a, Liceul Teoretic „V. Moşcov” din Ceadâr-Lunga.

Învingătorii olimpiadei și profesorii acestora au fost premiați și de Consulatul General al României la Cahul, de Editura Prut Internațional, ARC, care au oferit un lot  impresionant de carte.

7

Загрузка...