Canabis

Un ţăran, prins cu droguri în valoare de peste un milion de euro

9
(reînnoit 13:58 26.02.2016)
În afară de substanţele narcotice, a căror valoare pe piaţa neagră depăşeşte 1,5 euro, ţăranul mai tăinuia armament şi articole pirotehnice.

CHIŞINĂU, 25 feb – Sputnik. Oamenii legii au descoperit la un ţăran din Germania o cantitate de peste 100 de kilograme de droguri de diferite tipuri. Despre aceasta anunţă Ria Novosti, care citează presa germană.

Cele peste 100 de kilograme de substanţe narcotice, dar şi armele şi articolele de pirotehnică, au fost descoperite de colaboratorii serviciului vamal al Germaniei, responsabili de combaterea contrabandei.

Toate substanţele şi obiectele deţinute ilegal au fost confiscate.

Incidentul a avut loc în oraşul Bad Belzig din nord-estul Germaniei.

Potrivit datelor făcute publice de oamenii legii, ţăranul păstra peste 70 de kilograme de marijuana, peste 15 kilograme de haşiş, circa 10 kilograme de amfetamină, 7 kilograme de cocaină şi peste 5 kilograme de extasy.

În cadrul percheziţiilor au mai fost depistate 37 de mii de ţigarete aflate în posesie ilegală, 30 de kilograme de pirotehnică, un pistol şi o armă pneumatică.

Oamenii legii germani nu au oferit detalii despre scopurile în care urmau să fie utilizate substanţele şi obiectele respective deţinute ilegal.

9

Загрузка...