Министерство экономики Молдовы

Republica Moldova caută investirori din România

1
(reînnoit 10:36 18.02.2016)
Mai multe companii din România au fost informate despre oportunitățile de a investi în Republica Moldova, la un eveniment organizat la Cluj.

Chişinău, 18 februarie — Sputnik. Oamenilor de afaceri din judeţul Cluj, România, le-au fost prezentate oportunităţile investiţionale din Republica Moldova la o reuniune unde au participat reprezenţii a peste 40 de companii din domeniul comerțului, industriei, energetic, agriculturii, transportului, IT, construcțiilor, educației, serviciilor ș.a., anunţă serviciul de presă al Ministerului Economiei de la Chişinău.

Evenimentul, care a avut loc la 17 februarie curent, a fost organizat de Ministerul Economiei din Republica Moldova în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova la Bucureşti și Camera de Comerț și Industrie Cluj. Delegația de la Chișinău a fost condusă de viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu, însoțit de reprezentanți ai zonelor economice libere și parcurilor industriale.

Viceministrul Economiei din Republica Moldova a făcut o prezentare amplă a oportunităţilor investiţionale şi a prezentat avantajele oferite de Parcurile Industriale și zonele economice libere. Vitalie Iurcu a menționat că promovarea politicilor de atragere a investițiilor este o prioritate pentru Guvernul Republicii Moldova.

Eveniment a fost dedicat consolidării relațiilor comercial-economice și facilitării informării privind climatul investițional dintre cele două țări. În aceeași zi, delegația moldovenească a vizitat câteva parcuri tehnologice din Cluj pentru schimb de experiență și bune practici.

1

Загрузка...