Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu îl face praf pe Iohannis: "Nu a îndrăznit în fața mea!"

5401
(reînnoit 00:13 04.04.2018)
Bogdan Chirieac și S.R. Stănescu: "Este o evidentă încercare a președintelui României de deturnare a atenției opiniei publice".

BUCUREȘTI, 3 apr — Sputnik, Dargoș Dumitriu. "Nu am discutat unele dintre aspectele menționate în Comunicatul Administrației Prezidențiale", a declarat Olguța Vasilescu după ce a citit textul menționat. "Am impresia că a fost scris înainte", consideră ministrul Muncii, ipoteză pe care a formulat-o și Agenția Sputnik.

Ministrul Muncii spune că discuția nu a fost nici pe departe una plină de reproșuri din partea președintelui — de aici și concluzia: Comunicatul Administrației Prezidințiale conține minciuni.

„Discuțiile care au avut loc la Cotroceni nu prea au avut nicio legătură cu ceea ce s-a discutat, acest comunicat de presă vine după o discuție foarte amicală", a declarat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3".

Ministrul Muncii i-a explicat președintelui faptul că primul trimestru este doar o primă fază — "Am adus în atenția președintelui faptul ca legea salarizării se aplică etapizat".

Oana Vasilescu mai confirmă un aspect sesizat de Sputnik, anume că președintele nu a venit cu date concrete și nu a prezentat cazuri clare. Mai mult, ministrul spune că președintele nici măcar nu a discutat despre "predictibilitate". "Nu ni s-a reproșat faptul că legea nu ar fi predictibilă, pentru că i-am fi explicat aceste lucruri", a spus ministrul Muncii.

"Explicația este că se încearcă deturnarea atenției de la scandalurile zile", a declarat Olguța Vasilescu, referindu-se la protocoalele SRI, la echipele mixte, "așa cred eu".

O altă temă lansată, de larg interes, este o evidentă încercare de deturnare a atenției opiniei publice, afirmă analiști de top, precum Bogdan Chirieac sau Sorin Roșca Stănescu.

Cert este cp, dacă există probleme legate de reformele guvernului, președintele Iohannis nu a îndrăznit să i le pună în față Olguței Vasilescu — poate și pentru că președintele nu era pregătit, în timp ce ministrul Muncii are tot timpul cu datele la ea, așa cum a dovedit-o în repetate rânduri.

5401
Tagurile:
dezmințiri, detalii, întâlnire, Olguța Vasilescu, Klaus Iohannis, România
Tematic
Succes important pentru Olguța Vasilescu - în această dimineață
Olguța Vasilescu a confirmat: Pensiile speciale vor fi eliminate, irevocabil
Olguța Vasilescu a trimis FMI la plimbare
Pictorial inedit - Olguța Vasilescu

Загрузка...