Biden, posibilă DEMISIE! Implicat în scandal uriaș, mai mare ca Watergate!

2706
(reînnoit 14:27 31.05.2021)
Edward Snowden, confirmat! A izbucnit cel mai mare scandal de spionaj - președintele actual al SUA a fost implicat – cazul poate depăși scandalul Watergate

BUCUREȘTI, 31 mai – Sputnik. SUA i-au spionat pe Angela Merkel, actualul președinte Frank Walter-Steinmeier și pe alți demnitari europeni ”cu ajutorul serviciilor daneze de informații”, transmite presa internațională.

Grav este că acțiunea s-a derulat între 2012 și 2014, când actualul președinte al SUA era vicepreședinte!

”Agenţia Naţională de Securitate a SUA (NSA) s-a conectat la cablurile de telecomunicaţii daneze pentru a spiona responsabili de prim-plan şi oficiali cu rang înalt din Germania, Suedia, Norvegia şi Franţa, iar pentru a face acest lucru, NSA a beneficiat de colaborarea serviciilor daneze de informaţii militare FE”, transmite postul danez de televiziune Danmarks Radio (DR), citat de Agerpres.

Sursa citată arată că informațiile provin dintr-o anchetă la care au participat mai multe publicații de prestigiu din Germania, Franța, Suedia, Danemarca și Norvegia. 

Mai mult, televiziune citată arată că ministrul danez al Apărării, Trine Bramsen, a fost informată despre caz în august 2020 iar acum declară ferm: ”spionajul sistematic de către aliaţi este inacceptabil”.

Din datele dezvăluite reiese că puternica agenție americană NSA ”a putut accesa mesajele text, apelurile telefonice şi traficul pe internet, inclusiv căutări, chaturi şi servicii de mesagerie”.

Și, nucleara: ziariștii afirmă că activitatea de spionaj a  NSA ”a fost semnalat într-un raport intern al serviciilor daneze de informaţii militare FE” și purta numele de cod ”Operaţiunea Dunhammer”.

Raportul ar fi fost prezentat conducerii serviciilor daneze de informaţii militare în mai 2015.

”DR a declarat că informaţiile sale au fost confirmate de nouă surse care au avut acces la informaţii clasificate ale FE şi a precizat că dezvăluirile au fost confirmate independent de alte câteva surse”, scrie Agerpres, subliniind că ”în noiembrie 2020, DR raportase deja că Statele Unite au utilizat cablurile daneze pentru a spiona industria de apărare daneză şi europeană din 2012 până în 2015”.

Deci, scandalul este uriaș, iar consecința poate fi catastrofală: DEMISIA lui Joe Biden, implicat în acțiunea de spionaj – după cum a susținut atunci și reia acum ideea Edward Snowden, fostul consilier NSA.

”Președintele Joe Biden este bine informat pentru a răspunde”, spune Edward Snowden, citat de Russia Today.

Snowden, care și-a făcut dezvăluirile despre NSA în timp ce Biden era vicepreședinte, spune acum că actualul președinte este „bine pregătit” să răspundă acuzațiilor și că ar trebui să i se ceară o ”dezvăluire completă” atât din Danemarca, cât și din SUA!

”Biden este bine pregătit să răspundă la acest lucru atunci când va vizita în curând Europa, deoarece, desigur, a fost profund implicat în acest scandal de prima dată”, a scris Snowden pe Twitter. „Ar trebui să existe o cerință explicită pentru divulgarea publică completă nu numai din Danemarca, ci și de partenerul lor principal”.

​Edward Snowden a dat în vileag în 2013, pe vremea când Biden era vicepreședinte, că SUA spionează nu numai proprii cetățeni, ci și liderii din țările străine.  Datele lui Snowden au dezvăluit în mod specific că telefonul mobil privat al Merkel a fost monitorizat de autoritățile SUA.

Acum, problema devine mult mai complexă și face ca scandalul Watergate să pară nimic toată. În consecință, dacă se va dovedi implicarea vicepreședintelui Joe Biden – chiar dacă și numai pentru că era informat de aceste activități – DEMISIA lui se impune!

Și, nu numai demisia – pentru că Biden ar fi părtaș la acțiuni erau ilegale și neconstituționale, după cum spune chiar Edward Snowden, care folosește și un cuplu de acuzații: trădare și infracțiune!

”Când un politician strâmb mă numește trădător, întreabă-te: pe cine am trădat? Instanțele au decis în repetate rânduri că programele pe care le-am dezvăluit erau ilegale și probabil neconstituționale - o încălcare a drepturilor dumneavoastră”, a scris azi noapte Snowden, conchizând – ”Dacă aceasta este trădare, ceea ce ei numesc loialitate este o infracțiune”.

Deci, cum rămâne cu ”drepturile omului” pe care Biden tot i le flutură lui Putin. Xi Jinping și opiniei publice mondiale? 

După NUCLEARA de azi noapte cred că putem vorbi, foarte serios, despre DEMISIA președintelui SUA.

2706
Tagurile:
Angela Merkel, Germania, Joe Biden, Spionaj, SUA
Aleksandar Vulin (File)

Serbia: „Vom rămâne neutri militar” - poziția Serbiei cu privire la NATO, neschimbată

40
Poziția Serbiei cu privire la NATO rămâne neschimbată, iar țara nu se va alătura alianței, a declarat ministrul sârb de Interne Aleksandar Vulin.

BUCUREŞTI, 24 iun – Sputnik. Alianța occidentală a bombardat fără milă ţara balcanică timp de 78 de zile consecutive, în 1999, campania lăsând în urmă peste 5.000 de civili morți, provocând, în acelaşi timp, o creștere gravă a numărului de boli oncologice și facilitând regiunii separatiste Kosovo declararea independenței față de Belgrad.

Poziția Serbiei față de NATO rămâne neschimbată, iar țara nu se va alătura alianței, a declarat ministrul sârb de Interne Aleksandar Vulin.

„Serbia sub conducerea președintelui Aleksandar Vucic a decis că va fi neutră din punct de vedere militar. Nicio suspiciune, indiferent de unde provine - din est sau din vest -, nu are nicio bază în realitate”, a spus Vulin, luând cuvântul joi la Conferința ruso-sârbă organizată de clubul de discuții Valdai de la Belgrad.

„Am adoptat o decizie parlamentară, o strategie națională de apărare și toate documentele necesare în care am precizat clar că Serbia nu va fi membră a NATO”, a explicat oficialul, subliniind că pentru aderarea la alianță ar fi necesar ca țara să schimbe complet întreaga structură a guvernului.

„Suntem pregătiți să oferim aproape totul pentru a asigura pacea și pentru libertate”, a subliniat oficialul.

De asemenea, Vulin a comentat cu privire la disputa în desfăşurare între alianța occidentală și Moscova, spunând că „Federația Rusă își exprimă poziția - iar această poziție este cât se poate de clară - că apropierea NATO de frontierele Rusiei este absolut inacceptabilă, problematică din punct de vedere al securității și inutilă”, a mai spus ministrul sârb de Interne, citat de Sputnik News.

Ministrul a amintit despre bombardamentele NATO din 1999 asupra Iugoslaviei, sugerând că „tot ceea ce se face împotriva noastră este, în cele din urmă, îndreptat către Rusia. Agresiunea NATO din 1999 împotriva Serbiei a fost începutul unui atac asupra Rusiei, iar Rusia a înțeles acest lucru”.

Numind Rusia drept un „aliat” al Serbiei, Vulin a mai spus că, în toți anii de cooperare dintre cele două țări, Belgradul nu a suferit niciodată presiuni din partea Rusiei cu privire la nicio chestiune. „Nu ni s-a spus niciodată: «faceți asta și asta, altfel veți simți puterea Rusiei».”

La rândul său, Evgheni Primakov, nepotul fostului ministru rus de Externe și prim-ministru Evgeni Primakov, și șeful Rossotrudnichestvo, o agenție guvernamentală însărcinată cu coordonarea cooperării internaționale, a subliniat că relațiile Rusiei cu Serbia sunt „foarte bune” sub aspect politic, „având în vedere situaţia complicată din Serbia, care este înconjurată de Uniunea Europeană și de țările membre NATO.”

Poziţia Serbiei faţă de NATO

La peste 20 de ani de la bombardamentele din 1999, sârbii rămân în general ostili față de NATO, un sondaj recent arătând că aproximativ 80% dintre locuitorii țării se opun cu fermitate aderării țării lor la alianţă și doar 5% fiind favorabili ideii, potrivit sursei citate. De asemenea, aproximativ 30 % și-au exprimat opoziția față de integrarea națiunilor balcanice în Uniunea Europeană.

Peste 5.000 de civili au murit în bombardamentele din 1999, care au durat 78 de zile și au vizat Serbia și Muntenegru, care atunci făceau parte din Republica Federală Iugoslavia. În timpul campaniei, NATO a efectuat 2.300 de atacuri și a lansat aproape 420.000 de rachete, bombe și alte proiectile, folosind inclusiv bombe cu dispersie și muniţii cu uraniu sărăcit. Utilizarea acestora din urmă a provocat o creștere letală a cancerelor în toată regiunea, pentru care oficialii occidentali au refuzat să accepte asumarea vreunei culpabilităţi.

În 2017, academicianul sârb Ljubisa Rakic a calculat că uraniul sărăcit aruncat atunci asupra Iugoslaviei ar fi fost suficient pentru a construi aproximativ 170 de bombe nucleare, similare celei pe care SUA a lansat-o asupra Hiroshimei în 1945.

De asemenea, bombardamentele au provocat pagube de până la 100 de miliarde de dolari, distrugând sau avariind peste 25.000 de clădiri de locuinţe, sute de kilometri de infrastructură rutieră și feroviară, 14 aeroporturi, 19 spitale, 20 de centre de sănătate, 69 de școli, 18 grădinițe, 176 de monumente culturale și 38 de poduri. Printre ţinte a fost şi Radio-Televiziunea din Serbia. Ambasada Chinei la Belgrad a fost, de asemenea, lovită accidental, fiind ucişi trei cetățeni chinezi.

La începutul acestui an, Serbia a intentat primele procese împotriva NATO în numele victimelor bombardamentelor din 1999.

Patru dintre cele șase republici din fosta Iugoslavie au aderat la NATO din 2004, fiind diferite niveluri de presiune în acest sens din partea Occidentului și în ciuda opoziţiei populare din țări, precum Muntenegru și Macedonia de Nord.

40
Tagurile:
Serbia
Tematic
Simonyan: Rusia, dispusă să ajute Serbia în lupta cu liberalismul radical
Explozie la o fabrică de muniții din Serbia - locuitorii au fost evacuați (VIDEO)
Armata rusă va participa la exercițiile comune cu Rusia și Serbia

Загрузка...
Основатель WikiLeaks Джулиан Ассанж в полицейском автомобиле (11 апреля 2019). Лондон

Snowden și Zaharova, după moartea lui McAfee: “Assange ar putea fi următorul”

158
(reînnoit 18:42 24.06.2021)
Celebrul Edward Snowden intervine după moartea suspectă a lui John McAfee și prezice cine ar fi următoarea țintă! Maria Zaharova comentează afirmația

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. La scurt timp după anunțarea decesului lui John McAfee, Edward Snowden, celebrul specialist ex-NSA care a dezvăluit acțiunile ilegale a serviciilor secrete americane a comentat, anunțând posibila țintă a Sistemului ocult – Deep State.

”Europa nu ar trebui să-i extrădeze pe cei acuzați de infracțiuni non-violente către un sistem judiciar atât de nedrept (din SUA, n.n.) - și un sistem penitenciar atât de crud - încât inculpații nativi ar prefera să moară decât să devină supuși acestuia”, a scris Edward Snowden, aruncând ”nucleara”: ”Julian Assange ar putea fi următorul”.

În contextul actual, propunerea concretă a lui Snowden pentru statele europene, care primesc asemenea cereri de extrădare din parte SUA, este următoarea: ”Până la reformarea sistemului, un moratoriu ar fi necesar”.

​Reamintim că Julian Assange este jurnalistul australian care a dezvăluit, prin celebrele ”wikileaks”, documente și date despre acțiuni secrete din lumea întreagă, în primul rând ale liderilor americani -  de la nenorocirile de la Guantanamo la implicarea liderilor SUA în conflictele din Orient și în terorism, dar și despre mega afacerea deșeurilor toxice depozitate în Africa. Assange a primit numeroase premii pentru jurnalism, dar a devenit o țintă pentru autoritățile SUA, care îi aduc acuzații extrem de grave.

Edward Snowden
© REUTERS / Glenn Greenwald/Laura Poitras

Pentru eliberarea sa depun eforturi mai multe organizații de presă și ale societății civile.

Comentând mesajul lui Snowden, Maria Zaharova a scris: ”De acord cu Edward”.

”Assange a fost influențat, torturat și acum nu avem nicio idee despre ce îi fac”, scrie Marian Zaharova, completând – ”apoi, anglo-saxonii vor da o linie de comunicat de presă, spunând  „sufletul poetului nu putea suporta rușinea insultelor meschine” și atât”.

Occidentul știe să efectueze astfel de operațiuni, scrie Zaharova, subliniind că istoricul lor este plin de asemenea cazuri.

Postare

Să mai menționăm că John McAfee anunța, printr-un mesaj pe Twitter:  

”Am colectat dosare despre corupție în guverne. Pentru prima dată, numesc nume și specificități. Voi începe cu un agent corupt al CIA și doi oficiali din Bahamas. Vin astăzi. Dacă sunt arestat sau dispar, peste 31 de terrabiți de date incriminatoare vor fi eliberate presei”, a scris McAfee acum 2 ani.

158
Tagurile:
Edward Snowden, Julian Assange
Tematic
40 de organizații cer eliberarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks
Assange a câștigat războiul cu SUA: nu va fi extrădat
Julian Assange a fost propus la premiul Nobel pentru Pace

Загрузка...
Metalurgia

Oamenii de știință ruși creează un aliaj unic pentru transporturile aeriene și feroviare