vaccinare

Scandal monstru: celebră prezentatoare, moartă din cauza vaccinului?

706
(reînnoit 07:38 28.05.2021)
Tragedia morții unei cunoscute și premiate prezentatoare radio se transformă într-o acuzație teribilă – cauza a fost apariția cheagurilor de sânge în urma vaccinării

BUCUREȘTI, 28 mai – Sputnik. Cel puțin asta acuză familia fostei prezentatoarei Lisa Shaw de la BBC, cea care a murit săptămâna după ce s-a vaccinat cu serul celor de la AstraZeneca.

Conform ”The Guardian”, familia Lisei Shaw susține că adevărata cauză a morții ar fi fost cheagurile de sânge formate după ce s-a vaccinat cu serul anti-Covid al AstraZeneca!

Lisa Shaw avea 44 de ani și a murit vinerea trecută, în secția ATI a spitalului din Newcastle, unde se internase din cauza durerilor de cap pe care a început să le aibă la o săptămână după vaccinare, starea sa înrăutățindu-se în fiecare zi.

Reamintim că acest ser, ca și altele produse în SUA sau Occident au cauzat un număr mare de efecte secundare și chiar decese, printre efectele fatale descoperite fiind chiar aceste cheaguri de sânge.

O reacție importantă a avut Cristian Terheș, europarlamentarul PNȚCD făcând legătura acestei triste vești cu faptul că UE vrea să oblige (indirect) cetățenii să se vaccineze prin introducere ”certificatului verde”.

”Lisa Shaw, prezentatoare BBC, a murit după ce s-a vaccinat anti-Covid cu Astrazeneca. Din acest motiv am spus de la început că nu voi susține "certificatul verde", deoarece nu poți expune oamenii la riscuri”, scrie Terheș.

De precizat că eurodeputatul PNȚCD a fost prin foarte puținii reprezentanți români în PE care s-au opus adoptării „pașaportului de vaccinare”.

”Cine vrea să se vaccineze, să o facă”, scrie Terheș, subliniind însă că ”e nedrept față de oameni să le permiți sau condiționezi exercitarea unui drept sau libertate de vaccinarea cu un produs medical nesigur”.

Cristian Terheș încheie mesajul cu o întrebare fundamentală, de care UE nici nu vrea să audă: ”Cine va răspunde și pentru acest deces?”.

O întrebare pe care o pun cu siguranță cei din familia regretatei Lisa Shaw, precum și colegii săi din presă.  Lisa Shaw era laureată a prestigiosului Sony Gold Award, pe care îl câștigase pentru matinalul de la BBC.

706
Tagurile:
moartă, vaccin, Prezentatoare
Viktor Orban

UE va lua măsuri împotriva Ungariei după votul pentru proiectul anti-LGBTQIA

123
(reînnoit 19:09 23.06.2021)
Uniunea Europeană va lua măsuri împotriva Ungariei după ce Budapesta a adoptat un proiect de lege împotriva persoanelor LGBTQIA (persoane lesbiene, gay, bisexuale, trans, queer, intersex și asexuate), a declarat miercuri președinta Comisiei Europene.

BUCUREŞTI, 23 iun – Sputnik. Parlamentul ungar a aprobat săptămâna trecută un text de lege care interzice „reprezentarea și promovarea altor identități de gen decât sexul la naștere, a schimbării sexului și homosexualităţii” în rândul persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

LGBT
© Sputnik / Алехандро Мартинез Велез

Acest text, puternic criticat de asociațiile pentru drepturile omului și de partidele de opoziție din Ungaria, constituie, în opinia președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, o încălcare a valorilor fundamentale ale UE.

„Proiectul de lege ungur este o rușine”, a declarat aceasta reporterilor la Bruxelles. Von der Leyen a adăugat că Uniunea Europeană nu va face compromisuri în ceea ce priveşte principii precum demnitatea umană, egalitatea și respectarea drepturilor omului.

„Le-am cerut comisarilor mei care se ocupă de caz să scrie autorităților ungare pentru a ne exprima îngrijorările sub aspect legal înainte de intrarea în vigoare a proiectului de lege. Cred cu tărie într-o Uniune Europeană în care să fii liber să iubești pe oricine dorești. Și cred într-o Uniune Europeană care îmbrățișează diversitatea, acest lucru reprezintă baza valorilor noastre”, a spus Ursula von der Leyen.

Ungarischer Ministerpräsident Viktor Orbán
© AP Photo / MTI, Szilard Koszticsak

„Prin urmare, voi folosi toate puterile Comisiei pentru a mă asigura că drepturile tuturor cetățenilor din UE sunt respectate, oricine ar fi și oriunde ar locui”, a promis președinta Comisiei Europene, citată de Sputnik France

Președintele ungur János Áder, fost deputat și membru al partidului de guvernământ Fidesz, urmează să semneze în curând acest proiect de lege pentru a intra în vigoare.

Marți, 13 state membre ale blocului, inclusiv Germania și Franța, au criticat acest text, numindu-l „grotesc”.

Înaintea alegerilor de anul viitor, premierul Viktor Orban este din ce în ce mai radical în probleme sociale majore, spunând că luptă pentru a proteja valorile creștine tradiționale de excesele liberalismului occidental.

123
Tagurile:
Ungaria, LGBT

Загрузка...
Putin, Macron și Putin

Merkel și Macron vor să-l invite pe Putin la summitul UE

122
Merkel și Macron vor să-l invite pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul Uniunii Europene.

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și președintele Franței, Emmanuel Macron, vrea ca Uniunea Europeană să examineze problema invitării președintelui Rusiei, Vladimir Putin, la summitul UE, susține ziarul Financial Times, cu trimitere la surse diplomatice.

Potrivit diplomaților inițiativa a venit din partea Merkel, fiind susținută de Macron.

Sursele care sunt informate cu mersul negocierilor au declarat că reprezentanții Berlinului și Parisului, la reuniunea de la Bruxelles de miercuri au făcut un pas neașteptat pentru ceilalți membri, înaintând propunerii legate de relațiile cu Kremlinul.

122
Tagurile:
Uniunea Europeană, Vladimir Putin, Emmanuel Macron, Angela Merkel
Tematic
Ziua Memoriei și Durerii: Putin a depus flori la Mormântul Soldatului Necunoscut
„Calea cea mai bună”: nemții au rămas fascinați de articolul lui Putin pentru Die Zeit
Putin și Merkel au subliniat importanța păstrării memoriei istorice despre război
Putin a declarat că NATO își consolidează prezența în apropierea frontierelor ruse
Rusia nu-și dictează niciodată voința altor state - Putin
Putin: Se intensifică turbulențele geopolitice
Fostul ambasador al Franței la Moscova: „Biden a înțeles foarte clar mesajul lui Putin”

Загрузка...
Мария Захарова

Maria Zaharova, răspunsul zilei după incidentul din Marea Neagră