Marine le Pen

Progresiștii dau alarma, modelul Șoșoacă lovește Franța: ”Le Pen îl va bate pe Macron”

5456
(reînnoit 21:47 27.02.2021)
Modelul femeii politician puternică și patriotă revine în Franța – Marine Le Pen îl va învinge pe Macron la alegerile din 2022, avertizează un important lider progresist francez

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. După o controversată înfrângere la alegerile din 2017, când a avut loc o ciudată răsturnare de situație pe ultima sută de metri în favoarea lui Macron, lidera naționalismului francez și european, Marine Le Pen, revine în forță.

Mai mult, există șanse mari ca Marine Le Pen să îl învingă pe actualul președinte la alegerile din 2022! 

Aprecierea aparține unui important lider progresist, Julien Bayou, secretar general al Europe Écologie Les Verts (EELV), un partid ecologist și euro-federalist bine reprezentat în Parlamentul European.

”Emmanuel Macron va pierde în fața lui Marine Le Pen în 2022”, a spus azi liderul EELV într-un interviu pentru ”Le Point”, consemnează Sputnik France.

”Pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale franceze, președintele Republicii urmărește o politică non egalitară, care reprezintă unul dintre combustibilii protestelor naționale”, spune liderul progresist.

Bayou spune clar: ”Știam că Emmanuel Macron va fi dezamăgitor, dar reușește să dezamăgească și mai mult”.

”Decalajul cu Marine Le Pen s-a redus considerabil, din cauza lui! În medie, este undeva la 48% față de 52% al lui Macron”.

Liderul ecologist consideră că ar fi suficient ca partidul lui Macron (La République En Marche!) să revină la controversata reformă a pensiilor ”pentru ca Marine Le Pen să devină din nou favorită la alegerile prezidențiale”.

”Emmanuel Macron este prea preocupat de prezent - se adaptează atât de mult încât nu mai știe ce proiect vrea să apere în următorii 20 sau 30 de ani. Nici măcar nu știe ce vrea pentru sfârșitul mandatului său de cinci ani - între reforma pensiilor și proporționalitate. Emmanuel Macron este cel care nu mai știe de ce se reformează ”, spune Julien Bayou.

Astăzi, există doar două forțe care pot câștiga împotriva Marinei Le Pen, conchide Bayou: ”dreapta și noi, ecologiștii, dar Emmanuel Macron va pierde împotriva lui Marine Le Pen ”.

„Viitorul este lupta împotriva schimbărilor climatice și a nedreptăților sociale, două provocări ale secolului XXI”, spune liderul ecologist.

Ori, Marine Le Pen, modelul contemporan al femeii puternice, patriote și apărătoare a valorilor naționale și tradiționale revine puternic – iar asta va fi un imbold pentru Diana Șoșoacă, pe care am supranumit-o „Marine Le Pen de România”.

***

Există multe și evidente asemănări între cele două politiciene, Diana Șoșoacă și Marine le Pen: ideile forță, abordarea directă, dură, adresată direct cetățeanului; există și asemănări în privința profesiei, amândouă sunt avocate, dar chiar și a fizionomiei!

În plus, amândouă reprezintă zona suveranistă și națională, un curent deloc iubit de Bruxelles.

Nu este nevoie să mai spun ce imbold ar fi pentru ”fenomenul Diana Șoșoacă” o victorie la prezidențialele franceze a ”Dianei Șoșoacă de Franța”, Marine Le Pen.

5456
Tagurile:
Emmanuel Macron, Diana Șoșoacă, Marine Le Pen
Protest la Haga restricții olanda lockdown coronavirus covid-19

Proteste ample în Olanda - „Poliția pentru libertate” - VIDEO

10
Mișcarea „Poliția pentru libertate” a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile dure ale guvernului din Olanda de a limita răspândirea coronavirusului, pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. E formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. În Olanda au loc astăzi manifestații în provincia Utrecht împotriva măsurilor guvernului pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Printre organizatorii manifestaţiilor este mișcarea „Poliția pentru libertate”, care a luat naștere ca opoziție faţă de măsurile guvernului împotriva COVID-19, măsuri pe care grupul le consideră o încălcare a libertăților. Mişcarea este formată în principal din veterani ai armatei și ai poliției.

Sputnik a transmis în direct din Baarn, provincia Utrecht, unde membrii mișcării „Poliția pentru libertate” mărșăluiesc prin oraș pentru a-și exprima opoziția față de măsurile stricte legate de coronavirus.

Locuitorii din Olanda sunt obligați să lucreze de acasă, cu excepția cazului în care este imposibilă îndeplinirea îndatoririlor de la distanță, de asemenea, sunt obligaţi să respecte un interval în care este interzisă ieşirea din case pe timpul nopţii și să urmeze regulile standard privind purtarea măștii și distanțarea fizică. Anumite afaceri, în principal facilitățile de divertisment, sunt în prezent închise.

Se așteaptă ca măsurile de restricţii să rămână în vigoare până pe 20 aprilie.

10
Tagurile:
Olanda, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Proteste la Viena împotriva lockdown

Proteste anti-lockdown în Viena VIDEO SPUTNIK LIVE

36
Sputnik transmite în direct din Viena, Austria, unde oamenii ies în stradă pentru a protesta împotriva extinderii unui lockdown impus de guvern și a interdicţiei de ieşire din case ca măsuri pentru limitarea răspândirii unei noi variante de COVID-19.

BUCUREŞTI, 10 apr – Sputnik. La începutul acestei săptămâni, autoritățile din landurile de est Viena, Austria de Jos și Burgenland au decis să prelungească până la 18 aprilie actualul blocaj împotriva răspândirii coronavirusului, ceea ce înseamnă cu o săptămână mai mult decât era planificat inițial. Acest lucru se întâmplă pe fondul creșterii ratelor de infectare și a numărului de spitalizări.

Sputnik transmite în direct de la Viena, unde oamenii au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva extinderii blocajului impus de guvern și a interdicţiei de ieşire din case ca măsuri pentru limitarea răspândirii unei noi variante de COVID-19 și a creşterii ratelor de infectare cu coronavirus.

Zone din Austria au intrat în lockdown la începutul lunii aprilie pentru a stopa răspândirea coronavirusului înainte de Paște și pentru a preveni copleșirea sistemului de sănătate.

Măsurile ar fi trebuit să rămână în vigoare până la 10 aprilie, cu toate acestea, creșterea ratei de infectare și răspândirea unei variante britanice mai contagioase a coronavirusului au forțat guvernul să prelungească măsurile.

36
Tagurile:
Viena, Lockdown, Proteste
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...