Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Companiile germane negociază producerea vaccinului ”Sputnik V”

210
(reînnoit 15:20 11.02.2021)
Companiile  germane negociază producerea vaccinului împotriva coronavirusului rus Sputnik V, înainte de aprobarea sa pentru utilizare în UE, acesta ar putea fi furnizat țărilor terțe

BUCUREȘTI, 11 feb - Sputnik. Companiile din Germania negociază producerea vaccinului împotriva coronavirusului rus Sputnik V, înainte de aprobarea sa pentru utilizare în UE, acesta ar putea fi furnizat țărilor terțe, a declarat pentru RIA Novosti, directorul executiv al Comitetului de Est al Economiei Germane (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft eV) Michael Harms.

Vaccinul Sputnik V
© Sputnik / Алексей Даничев

El a reamintit că, conform datelor furnizate în publicația științifică autorizată The Lancet, vaccinul rus Sputnik V are o eficiență de 91,6%. „Cancelarul german și ministrul sănătății s-au arătat interesați de utilizarea vaccinului rus, inclusiv în Germania, dacă este aprobat de către agenția UE - EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente - ed.). Pot spune că există deja negocieri foarte intense cu privire la producția de Sputnik V, iar Comitetul de Est este implicat în mod specific în acest sens. Suntem în contact strâns cu Fondul de investiții directe din Rusia ( RDIF ) ", - a spus Kharms.

El a confirmat că este vorba despre producția de Sputnik V în Germania pentru țări terțe până când vaccinul este înregistrat tehnic în UE.

"RDIF a furnizat o descriere tehnică clară și foarte profesională la care companiile trebuie să adere atunci când produc un vaccin. Mai multe companii germane și-au exprimat deja interesul pentru acest lucru, acest vaccin este evaluat foarte pozitiv. Astăzi este dificil de prezis când se vor încheia aceste negocieri. , dar cred că vom aștepta puțin ", a adăugat Harms.

RDIF a solicitat înregistrarea vaccinului Sputnik V la EMA pe 29 ianuarie și are confirmarea că cererea a fost acceptată. Viteza de aprobare a cererii este determinată de autoritatea de reglementare, a specificat RDIF.

Comitetul Estic alEconomiei Germane este o asociație de afaceri care reunește companii și firme germane care operează în Europa de Est și în spațiul post-sovietic.

210
Tagurile:
Sputnik V, Germania
Tematic
Putin a comentat apariția în Lancet a rezultatelor studiilor Sputnik V
Uniunea Europeană a acceptat cererea de înregistrare a vaccinului "Sputnik V"
”Sputnik V” a fost aprobat în Pakistan
NATO

Senator rus: Când va începe destrămarea NATO

21
NATO va începe să se destrame dacă va renunța la concepția „amenințării rusești”, care este singurul rost al existenței alianței.

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. NATO va începe să se destrame dacă va renunța la concepția “amenințării rusești”, a declarat senatorul rus, Aleksei Pușkov, în canalul său Telegram.

Parlamentarul a menționat că alianța nu răspunde la nicio provocare cu care se confruntă lumea occidentală, precum terorismul sau pandemia de coronavirus. În același timp, NATO luptă cu niște amenințări imaginare și ipotetice.

“În realitate, odată cu destrămarea URSS și a blocului estic, din punct de vedere al apărării, NATO și-a pierdut "raison d'etre" – adică rostul existenței. (…). Iată de ce Biden și Stoltenberg au nevoie de “amenințarea rusească”: e singura temelie a existenței NATO și a păstrării controlului SUA asupra Europei. Fără o amenințare imaginară, alianța va începe să se destrame”, a scris Pușkov.

Declarația despre așa-numita “amenințarea rusească” sunt făcute periodic de politicieni occidental. Moscova a subliniat în mai multe rânduri că Rusia nu intenționează să atace vreun stat NATO, iar Occidentul evocă pretexte pentru a-și amplasa mai multă tehnică și batalioane în preajma frontierelor rusești. Moscova și-a exprimat în mai multe rânduri în legătură cu extinderea prezenței forțelor alianței în Europa.

21
Tagurile:
Rusia, NATO
Tematic
Kremlinul: NATO forțează Rusia să reacționeze la acțiunile agresive
Atenție spre Crimeea: Cum se reconstruiește NATO sub Biden
Stoltenberg: NATO s-a consolidat considerabil pe direcția estică
NATO, marele pericol pentru România. Ce ne spun datele SRI
Twitter a eliminat conturile care “subminau încrederea în NATO”
Moscova cere Twitter explicații în legătură cu blocarea “conturilor anti-NATO”

Загрузка...
Avocatul Gheorghe Piperea

Piperea: ”Europa se rupe, odată cu extincția UE dispar tehnocrații și vătafii politici”

459
”Nebunia pandemică” a dus la divergențe majore în UE -  iar odată cu extincția UE, ”or să dispară și tehnocrații, birocrații revolving door și vătafii politici”

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea pleacă de la o realitate – situația și divergențele create de ”nebunia pandemică”, care a ”anihilat deja rațiunea, spiritul de auto-conservare și simțul etic” al liderilor UE, pe care îi numește ”vătafii europeni ai Big Tech, Pharma și Finance”.

Contextul este cel în care ”pașaportul” de vaccinare sau ”de înțepare”, cum îl numește avocatul, va deveni obligatoriu din vară, ”chit că nu se știe dacă vor fi de acord să se înțepe până atunci cel puțin 70% din populația de 450 de milioane de europeni” – dintre care, în acest moment, ”după 3 luni de la debutul experimentului Pfizer/BionTech-Moderna- AstraZeneca, s-au înțepat doar 10%”.

Și, mai ales, rațiunea liderilor pare anihilată pentru că ”nu se știe dacă înțeparea asigură oprirea transmiterii infecției” și nici dacă ”înțeparea este eficientă contra multiplelor tulpini sau mutații care au apărut” – iar ”pe piață sunt cca 400 de milioane de doze false de ser magic, care era la doi pași de a fi cumpărate de Comisia Europeană”, după cum anunță o mare agenție de presă americană.

”Se pare că “liderii” europeni beau, de mai mult de un an, vin conservat în vase cu plumb și s-au procopsit cu saturnism”, scrie Piperea, punctând „Nero a dat foc Romei tot din saturnism. A dat vina, ulterior, pe creștini, ne-înțepații acelei vremi”.

Piperea constată că, în lipsa unui acord pentru un pașaport european, ”câteva țări care fac bani din turism (Austria, Grecia, Bulgaria, Spania, Ungaria) își vor face propriile pașapoarte, valabile eventual în țările conclavului”.

Asta înseamnă, ”pur și simplu, fracturarea Europei”, atrage atenția profesorul Piperea. ”Acordul Schengen și rule of law, precum și ipocritul MCV sau fantomaticul Parchet European, se duc în bălării”.

”Sunt fan, pe bune, sunt sătul de astfel de ipocrizii!”, mărturisește Piperea. ”Pe de altă parte, mă amuz - cred că trebuie să fii prost sau iresponsabil ca să poți crede că îți poți revigora turismul cu acea fracțiune de europeni care vor fi de acord să se înțepe, restul fiind ținuți legați de glie sau în țarc”.

Dar, cel mai important, avocatul consideră că, dacă se va introduce peste tot ”minunatul pașaport”, atunci ”Europa se va rupe în două și se va înscrie pe panta fatală a extincției ca proiect, căci restricțiile de mișcare și libertate aplicate celor care vor refuza statutul de fachir al seringilor vor crea un fel gheto al populației “altfel”, paria, marginalizați sau excluși din minunata lume nouă a înțepaților, liberi ca pasărea coliviilor”.

”Și, odată cu extincția UE, or să dispară și tehnocrații, birocrații revolving door și vătafii politici”, conchide Piperea, repetând – ”Sunt fan, pe bune!”.
459
Tagurile:
UE, Europa, Gheorghe Piperea

Загрузка...