Nuntă

Incredibil: S-a răzbunat pe fostul și s-a căsătorit cu iubitul amantei sale

230
O locuitoare din Scoția pe nume Jade decis să se răzbune pe fostul ei iubit căsătorindu-se cu iubitul amantei sale.

BUCUREȘTI, 02 feb - Sputnik. Femeia a decis să se răzbune pe fostul ei iubit căsătorindu-se cu iubitul amantei sale, scrie The Mirror.

O locuitoare din Scoția pe nume Jade a ieșit cu un bărbat timp de trei ani până când l-a prins înșelând. Femeia a aflat că și amanta iubitului ei și-a înșelat iubitul, cu care se întâlnea de mai bine de cinci ani.

"Iubitul ei și cu mine am decis să ne răzbunăm. El a condus 188 de mile până să mă vadă", a spus Jade.

Videoclipul acestei povești a primit 1,2 milioane de aprecieri și aproape 11.000 de comentarii de la utilizatori pe TikTok.

Ulterior, femeia a explicat că amanta iubitului ei a contactat-o ​​ea însăși, expunându-l astfel. Jade chiar s-a împrietenit cu ea, dar s-a îndrăgostit de iubitul ei, cu care s-a căsătorit.
"Nu a plecat. A fost acum șapte ani, patru ani de căsătorie. Cred că am câștigat", a spus scoțianca.

230
Tagurile:
Căsătorie
Imagine simbol

Aeroporturile avertizate nu ceară adeverințe de vaccinare

164
(reînnoit 19:36 03.03.2021)
OMS a transmis un avertisment public prin care a atras atenția aeroporturilor și altor puncte de trecere a frontiere să nu ceară adeverințe de vaccinare anti-Covid 19.

BRUXELLES, 3 mar – Sputnik. Organizaţia Mondială a Sănătăţii consideră că aeroporturile și alte puncte de trecere a frontierei nu trebuie să ceară călătorilor să fie vaccinaţi pentru a putea intra pe teritoriul unei țări, de vreme ce vaccinarea împotriva Covid-19 nu este obligatorie.

OMS a arătat de asemenea că vaccinurile anti-COVID-19 nu pot fi o cerinţă pentru a călători, având în vedere că încă nu se cunosc efectele asupra reducerii răspândirii contagierilor, perioada de imunitate pe care o conferă sau dacă protejează împotriva formelor uşoare ale bolii.

De asemenea, „a acorda prioritate acestor călători ar putea avea drept consecinţă administrarea neadecvată de doze categoriilor de risc ce pot contracta forme grave de COVID-19”, a precizat OMS.

OMS atrage chiar atenția că utilizarea „certificatelor de imunitate” de către călătorii internaţionali (indiferent dacă s-au vaccinat sau dacă au anticorpi după ce au depăşit boala) nu este recomandabilă şi nici „nu este susţinută de evidenţe ştiinţifice”.

Pe de altă parte, OMS a evidențiat că persoanele de peste 60 de ani, cele cu boli cronice şi alte grupuri de risc ar trebui să evite să călătorească în ţări cu o rată înaltă de COVID-19, deși potrivit organizaţiei, călătorii internaţionali "nu trebuie consideraţi prin natura lor cazuri suspecte de COVID-19".

164
Tagurile:
Aeroport, Vaccinare

Загрузка...
Donald Trump

YouTube a eliminat video cu discursul lui Trump, publicat de Sputnik

163
YouTube a eliminate înregistrarea video a discursului lui Donald Trump, publicat de agenția Sputnik.

BUCUREȘTI, 3 mar – Sputnik. YouTube a eliminat clipul agenției Sputnik cu discursul fostului președinte al SUA, Donald Trump. Compania Google și-a motivat acțiunea prin lipsa unui context necesar.

Într-un discurs rostit duminică în cadrul conferinței conservatoare CPAC în Orlando, politicianul a făcut din nou declarații despre falsificarea alegerilor din 2020.

Mai devreme Google a avertizat agenția că înregistrarea video încalcă regulile platformei, potrivit cărora un conținut potențial sensibil trebuie să fie marcat în mod corespunzător.

De asemenea, marți YouTube a eliminat un video similar publicat de RT. Postul de televiziune a fost informat că în imagini lipsește un context, care ar arăta că afirmațiile lui Trump reprezintă un “discurs de ură”, chiar dacă transmisiunea în direct nu a fost însoțită de comentarii.

RT a menționat că video similar, publicat de Reuters, The Independent, ABC și multe alte instituții media sunt accesibile în continuare. Potrivit serviciului de presă al Google, citat de RIA Novosti, politica YouTube interzice orice conținut în care se menționează erorile care au influențat rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA, însă pentru anumite clipuri se admit excepții.

163
Tagurile:
Youtube, Donald Trump
Tematic
Câți republicani l-ar urma pe Trump într-un nou partid
Moscova cere Twitter explicații în legătură cu blocarea “conturilor anti-NATO”
Twitter a eliminat conturile care “subminau încrederea în NATO”
Donald Trump se întoarce, discurs exploziv: „Democraţii au pierdut Casa Albă”
Youtube a avertizat RT pentru transmisiunea discursului lui Trump

Загрузка...