Nancy Pelosi

Twitter aplică duble standarde reacţii după postarea lui Nancy Pelosi

217
După ce a reapărut o postare a președintelui Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, din mai 2017, în care aceasta lansa acuzaţii că alegerile prezidențiale din 2016 „au fost fraudate”, mai mulţi utilizatori au reacţionat.

BUCUREŞTI, 13 ian – Sputnik. Postarea pe Twitter făcută de Nancy Pelosi este din perioada premergătoare numirii lui Robert Mueller în calitate de avocat special pentru a investiga acuzațiile despre presupusul complot între oficialii ruși și campania lui Trump în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016. Nu au fost găsite dovezi suficiente pentru aceste acuzaţii, scrie Sputnik News

​Mai mulți utilizatori de Twitter au pus la îndoială coerenţa platformei de socializare, susținând că postarea lui Pelosi „incită la violență”, argument folosit de Twitter ca pretext pentru a suspenda definitiv contul personal al președintelui american Donald Trump săptămâna trecută.

​„Pare a fi un dublu standard folosit cu privire la ceea ce este permis pe Twitter”, a remarcat un utilizator, în timp ce un altul a descris situația drept „ipocrizie la maximum”.

Vinerea trecută, Twitter și-a exprimat îngrijorarea că permiterea revenirii lui Trump pe platformă după o suspendare temporară ar însemna riscul „continuării incitării la violență”, în urma evenimentelor din 6 ianuarie.

Compania a spus că postările ulterioare ale lui Trump care a scris că susținătorii săi vor avea o „VOCE URIAŞĂ mult timp în viitor” și că „nu vor fi tratați fără respect sau nedrept în vreun fel sau formă” reprezintă un indiciu suplimentar că președintele nu intenționează să faciliteze o tranziție ordonată.

La scurt timp după aceasta, Trump a mai scris o postare de pe contul oficial de Twitter @POTUS al președintelui SUA, în care a anunţat că va „analiza posibilitățile de a construi propria noastră platformă în viitor”.

217
Tagurile:
Twitter, Nancy Pelosi
Tematic
Știrea nopții: Pence rămâne loial, refuză demiterea lui Trump!
Trump supus a doua oară procedurii de punere sub acuzare, o premieră în istoria SUA
Adversarii lui Trump dau bătălia finală contra trumpismului
Giganții corporatişti globali întorc spatele lui Trump și susținătorilor săi
Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Dawn: Pakistanul a aprobat utilizarea vaccinului rus Sputnik V

9
(reînnoit 09:34 24.01.2021)
Pakistanul a autorizat utilizarea de urgență a vaccinului rus Sputnik V și a dat aprobarea unei companii farmaceutice locale pentru a importa și distribui medicamentul.

BUCUREȘTI, 24 ian - Sputnik. Guvernul pakistanez a autorizat utilizarea de urgență a vaccinului rus Sputnik V și a dat aprobarea unei companii farmaceutice locale pentru a importa și distribui medicamentul, a raportat ziarul Dawn, cu referire la reprezentantul oficial al țării.

Demnitarul a menționat că vaccinul rusesc a fost al treilea medicament aprobat pentru utilizare.

"Într-o întâlnire găzduită de Consiliul de Înregistrare al Administrației pentru Controlul Medicamentelor din Pakistan (Drap), un alt vaccin a primit, de asemenea, o autorizație de urgență - a fost dezvoltat cu sprijinul Fondului rus de investiții directe", a explicat oficialul.

Acesta a ma subliniat, de asemenea, că compania farmaceutică locală AGP va fi singurul importator și distribuitor al vaccinului rus.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că autoritățile pakistaneze au autorizat utilizarea de urgență a vaccinului AstraZeneca și a medicamentului companiei chineze Sinopharm.

Vaccinul rusesc Sputnik V a fost înregistrat de Ministerul Sănătății în august 2020. Acesta a fost dezvoltat de Centrul de Cercetare pentru Electrochimie Gamaleya împreună cu RDIF pe baza unor vectori bine studiați ai adenovirusului uman. Eficacitatea vaccinului - mai mare de 90%.

9
Tagurile:
Sputnik V, Pakistan
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Ungaria a semnat un acord cu Rusia pentru livrarea de vaccin Sputnik V
Președintele Argentinei s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu preparatul "Sputnik V"
Viktor Orban arată de ce Ungaria achiziționează vaccinul rusesc Sputnik V

Загрузка...
Президент Венесуэлы Николас Мадуро. Архивное фото.

Maduro condamnă atacul terorist asupra conductei de gaz din Venezuela

62
(reînnoit 09:05 24.01.2021)
Nicolas Maduro a condamnat atacul terorist asupra conductei de gaz, numindu-i pe organizatori - teroriști și lași.

BUCUREȘTI, 24 ian - Sputnik. Președintele venezuelean Nicolas Maduro a condamnat atacul terorist asupra conductei de gaz a companiei petroliere de stat Petróleos de Venezuela (PDVSA).

Atacul a dus la un incendiu masiv ale instalațiilor din statul Anzoátegui din estul țării.

„Astăzi am supraviețuit atacului terorist asupra conductei de gaz din est care a provocat un incendiu uriaș și este controlat în prezent de muncitorii din Petróleos de Venezuela”, a spus Maduro în timpul unui discurs difuzat pe pagina sa de YouTube.

Potrivit șefului statului, nimeni nu a fost ucis sau rănit în incident, muncitorii PDVSA au oprit scurgerea de gaze. Iar pe organizatorii atacului, care intenționau să perturbeze aprovizionarea cu gaze din rafinăriile locale, el i-a numit teroriști și lași.

Anterior, Maduro a acuzat în repetate rânduri Columbia și Statele Unite de atacuri asupra sistemelor de comunicații, a instalațiilor de rafinare a energiei și a petrolului. Cu toate acestea, cetățenii acestor state, arestați în Venezuela sub acuzația de pregătire sau urmărire a atacurilor armate, neagă orice legătură cu guvernele lor respective.

62
Tagurile:
Nicolas Maduro
Tematic
Președintele Maduro promite să fie primul venezuelean care folosește vaccinul „Sputnik V”
Maduro spune că Trump a „aprobat” asasinarea lui
Peskov - despre momentul întâlnirii dintre Putin și Maduro

Загрузка...