Familie

Știrea nopții: Excludere oficială a cuvintelor ”MAMĂ” și ”TATĂ”

1055
(reînnoit 06:21 04.01.2021)
Atac total la Familia tradițională! Unul dintre cei mai puternici politicieni din lume a venit cu o propunere oficială, axată pe problematica LGBT – eliminarea cuvintelor definitorii ale familiei tradiționale.

BUCUREȘTI, 4 ian – Sputnik. Nu, nu este ceva conspiraționist, ci este chiar propunerea făcută de președintele Camerei Reprezentanților din SUA, democrata Nancy Pelosi – unul dintre cei mai importanți oameni politici din lume, în contextul preluării mandatului prezidențial de către Joe Biden.

Conform informațiilor publicate de New York Post, Pelosi, principala opozantă în timpul mandatului Trump, a propus ca în Congres să nu se mai folosească cuvinte precum „mamă”, „tată”, „fiu”, „fiică”, „mătușă”, „unchi”.

În adresă, Nancy Pelosi propune folosirea doar a ”formulărilor neutre”: ”părinte”, „copil”, „rudă”.

Motivul? Pentru a fi reprezentate, fără discriminare, toate ”identitățile de gen”, după cum explică sursa citată!

În plus, propunerea lui Pelosi, care va intra și în dezbaterile și vor ajunge, probabil să fie și votată, are în vedere și înființarea unui Departament pentru Diversitate și Incluziune.

Știrea a revoltat mulți internauți, care au comentat extrem de dur această informație venită din SUA.

Un interesant comentariu l-a făcut Varujan Vosganian, vicepreședintele Uniunii Scriitorilor din România, fost ministru și senator.

”Democrația e pe cale să îndeplinească idealurile comunismului: nu mai avem dreptul să fim unici și diferiți între noi. Cum s-a văzut deja, nu aparținem unor rase diferite. Nu suntem diferiți nici ca etnie. Purtăm mască, să nu mai diferim nici ca fizionomie. Acum nu ne mai deosebim nici prin sex”, scrie Vosganian.

Ce mai urmează? – întreabă retoric intelectualul și omul politic, pentru a introduce exact subiectul ”nuclear” din SUA.

”Camera Reprezentanților din SUA va dezbate la jumătatea lunii mai o propunere privind eliminarea din textele adoptate de această instituție a cuvintelor mamă, tată, fiu, fiică, unchi, mătușă, nepot, nepoată, soț, soție etc.etc. și înlocuirea acestora cu cuvinte care nu sugerează explicit genul: părinte, copil, rudă etc.”, a scris Varujan Vosganian, pe pagina de socializare.

1055
Tagurile:
Familie
Tematic
Premierul bagă medicii de familie în lupta cu COVID - 19
Coincidență suspectă: Eșecul ”Referendumului pentru familie” și scandalul sexual din BOR
Lovitură cumplită pentru Alina Gorghiu – s-a trezit cu o datorie uriașă în familie!
Germania: Copiii să fie izolați de familie dacă sunt suspectați de infecție cu coronavirus
Adeverințele pentru școli: medicii de familie cer eliminarea documentelor
Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé

Președintele Guineea s-a vaccinat cu Sputnik V

100
Președintele Republicii Guineea, din Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat de coronavirus cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina
© Sputnik / Дарья Станиславец

“Vineri, președintele republicii și-a administra o doză a Sputnik V, pentru a îndemna populația la vaccinare”, se menționează în reportajul TV.

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rus Sputnik V la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze a vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 oficiali înalți, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți, infectați cu coronavirus, au decedat.

100
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Mexicul vrea să cumpere 24 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Primii brazilieni se vaccinează împotriva Covid-19 cu vaccinul rusesc Sputnik V
După ce au criticat vaccinul Sputnik V, jurnaliștii străini stau la coadă pentru a-l primi
Moscova și Caracas semnează un acord pentru producerea vaccinului Sputnik V
În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

Загрузка...
Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina

În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

81
În Argentina a aterizat avionul cu cea de-a doua partidă a vaccinului împotriva coronovirusului, Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Avionul companiei Aerolineas Argentinsa, care transportă în Argentina noi doze ale vaccinului „Sputnik V”, a aterizat în Buenos Aires, potrivit imaginilor transmise în direct pe contul Twitter al administrației prezidențiale.

Primele 300 de mii de doze au sosit în Argentina la sfârșitul lunii decembrie. Aceeași navă a adus 300 de mii de doze ale celui de-al doilea component al vaccinului.

Acestea vor fi utilizate pentru vaccinarea medicilor și angajaților secțiilor de terapie intensivă.

81
Tagurile:
Sputnik V, vaccin
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
În Rusia va începe vaccinarea în masă împotriva COVID-19
Sondaj: Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

Загрузка...
Mihai Trăistariu

Trăistariu încurajează vaccinarea ca nu moară artiștii de foame

0
Cunoscutul cântăreț a declarat că este nerăbdător să se imunizeze împotriva noului coronavirus și a explicat, într-o postare pe Facebook, motivele care îl determină să facă un asemenea gest. Solidaritate cu colegii de breaslă?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Cântărețul Mihai Trăistariu le-a spus fanilor că el dorește mult să se vaccineze, fiindcă, dacă virusul nu dispare, artiștii trebuie să se reprofileze.

Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé
© Sputnik / Алексей Никольский

De aceea, artistul lansează un îndemn către toți fanii și către toți colegii de breaslă să se imunizeze împotriva COVID-19, în cel mai scurt timp. El aduce ca argument și părerea specialiștilor care spun că dacă nu se vaccinează măcar 70% din populația globului, atunci vaccinarea în masă este inutilă și niciodată nu vom mai scăpa de virus.

În opinia sa, matematic vorbind, mai rămân două opțiuni: fie se vaccinează și speră ca acest gest va fi făcut de toată planeta, iar pandemia se stinge în doi-trei ani, după care vor putea fi reluate concertele, fie se mută în Dubai sau într-una din cele 4 țări care nu au restricții și trăiește liber.

Trăistariu arată și o altă față a crizei generate de pandemiei: artiștii au început să fie tot mai afectați din punct de vedere financiar, ei ajungând să facă diverse lucruri pentru a câștiga bani.

Este vorba despre sunetiști, impresari, actori, dansatori, precum și de miile de persoane din spatele scenei care trebuie să renunțe la meseria de o viață pentru că nu mai au ce mânca.

Potrivit lui Trăistariu, 90% dintre artiști sunt la pământ.

”Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a scris Trăistariu.
0
Тема:
Vaccinul Sputnik V

Загрузка...