Google

Care este cel mai căutat cuvânt pe Google în 2020

97
(reînnoit 16:18 09.12.2020)
Cuvântul "coronavirus" a fost cel mai tastat cuvânt pe motorul de internet Google, acest termen înregistrând cele mai multe căutari în întreaga lume.

BRUXELLES, 9 dec - Sputnik. Google a publicat astăzi lista cu cele mai căutate cuvinte de pe motorul său de căutare din întreaga lume. Cei mai căutați termeni sunt următorii, în ordine: "coronavirus", "election results", "Kobe Bryant", "zoom", "IPL","India vs New Zealand", "coronavirus update", "coronavirus symptoms", "Joe Biden" şi "google classroom".

Google a precizat că în plină pandemie mondială provocată de virusul SARS-CoV-2- căutările pe internet s-au axat majoritar asupra informaţiilor legate de criza sanitară.

Google a clasificat şi care au fost ştirile care au suscitat cel mai mult interesul internauţilor din întreaga lume, mai ales cele legate de noul coronavirus şi de alegerile prezidenţiale americane, alături de căutari legate de Iran şi Beirut, hantavirus, Tesla Stock sau de mişcarea Black Lives Matter.

Printre actorii care au suscitat cel mai mult interesul se numără Tom Hanks, Joaquin Phoenix, Amitabh Bachchan, Ricky Gervais, Jada Pinkett Smith, Justin Hartley, Lea Michele, Eleazar Gómez y Ansel Elgort, a anunţat Google, care a dezvăluit şi numele sportivilor cei mai căutaţi pe internet, precum Ryan Newman, Michael Jordan, Tyson Fury, Tom Brady şi Mike Tyson.

Personalităţile cele mai căutate au fost în această ordine: Joe Biden, Kim Jong Un, Boris Johnson, Kamala Harris, Tom Hanks, Jacob Blake, Kanye West, Ghislaine Maxwell, August Alsina şi Ryan Newman, alături de personalităţi decedate anul acesta, cel mai căutat fiind Kobe Bryant, urmat de Naya Ribera, Chadwick Boseman, Sushant Singh Rajput şi George Floyd.

Există însă și specificul pe țară. În Spania, căutările s-au referit la "cum să faci pâine de casă", cum să "confecţionezi măşti din pânză", despre "când se deschid saloanele de coafură, când "se încheie starea de urgenţă", sau au dorit să afle "de ce se cumpără masiv hârtie igienică".

97
Tagurile:
Google
Tematic
Merkel: COVID-19 schimbă echilibrul puterii în economia globală
Saxonia a devenit focar de Covid și anunță carantină dură
Primul deputat decedat după infecție COVID – avea 49 de ani!
Vladimir Putin și Joe Biden

Putin și Biden au făcut un schimb de glume

28
Vladimir Putin a făcut o glumă cu Joe Biden atunci când presa a fost scoasă din sala unde se aflau cei doi lideri.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a făcut  o glumă cu președintele american Joe Biden înaintea summitului de la Geneva.

În momentul în care angajații serviciilor de securitate le-au cerut jurnaliștilor și cameramanilor să părăsească sîncăperea, liderul rus u-a spus ceva zâmbind omologului său american, amândoi au izbucnit în râs.

Întâlnirea celor doi președinți are loc în biblioteca Vilei La Grange din Geneva. Pe masa dintre Putin și Biden se află un buchet mic de flori albe.

Negocierile vor consta din trei părți: una în format restrâns și două extinse. O sursă familiarizată cu pregătirile pentru întâlnire a declarat cu o zi înainte pentru RIA Novosti că întâlnirea va dura patru ore și 45 de minute.

28
Tagurile:
Joe Biden, Vladimir Putin

Загрузка...

SUA: Incendiu masiv la o uzină chimică din Illinois este de neoprit

23
(reînnoit 15:43 16.06.2021)
Statele Unite: un incendiu masiv la o uzină chimică continuă și acum, emanând straturi dense de fum negru în cerul din orașul Rockton, Illinois.

Un incendiu masiv la o uzină chimică, declanșat luni, continuă și acum, trimițând straturi dense de fum negru în cerul din Illinois, deasupra orașului Rockton.

Autoritățile au ordonat anterior locuitorilor să evacueze în urma incendiului chimic izbucnit la uzina Chemtool Inc. din Rockton.

23

Загрузка...
Renate Weber

Renate Weber, revocată de Parlament

0
Plenul reunit al Parlamentului a revocat-o astăzi cu 247 de voturi pentru și 32 de voturi pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Avocatului Poporului a fost revocat astăzi prin votul plenului reunit al Parlamentului, dar PSD promite că va ataca decizia la CCR.

0
Tagurile:
Renate Weber

Загрузка...