Donald Trump

Trump planifică proteste pentru a contesta rezultatele alegerilor

327
(reînnoit 07:22 09.11.2020)
Președintele SUA, Donald Trump, intenționează să organizeze mai multe mitinguri în încercarea de a prelungi lupta pentru renumărarea voturilor în mai multe state, relatează Axios, citând consilieri ai liderului american.

Potrivit publicației, staff-ul lui Trump este pregătit să anunțe crearea echipelor de renumărare a voturilor în statele Georgia, Arizona și Pennsylvania.

La mitinguri, Trump intenționează să arate certificate de deces pentru acei alegători care ar fi votat, dar, de fapt, au murit deja la momentul votării. Anterior, mass-media americană a raportat că au existat mai multe cazuri de votare a „sufletelor moarte” în țară.

În general, staff-ul caută avocați și angajează persoane care vor disemina informații, vor compune comunicate de presă despre acțiunile și procesele lui Trump în cadrul luptelor judiciare.

Conform rapoartelor media, democratul Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, el deja s-a proclamat câștigător. Președintele republican Donald Trump nu a recunoscut încă înfrângerea, avocații săi intentând procese în diferite instanțe de stat, cerând suspendarea numărării de voturi și investigarea presupuselor încălcări.

327
Tagurile:
Proteste, Donald Trump, SUA, Alegeri prezidenţiale
Тема:
Alegerile prezidențiale în SUA 2020 (31)
Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Vaccinul Sputnik V ar putea fi produs în Germania

22
(reînnoit 14:37 25.11.2020)
Producția vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, Sputnik V, ar putea fi lansată în Germania, potrivit directorului general al Fondului rus de investiții directe.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Partea rusă nu exclude posibilitatea de a-și produce vaccinul său anti-Covid, Sputnik V, în Germania, a anunțat Kirill Dmitriev, directorul general al Fondului rus de investiții directe care a înregistrat vaccinul, relatează Sputnik.

”Suntem pe cale să lucrăm cu mai multe țări europene. E probabil că ne vom produce vaccinul în Germania”; a declarat Dmitriev într-un interviu.

Potrivit acestuia, pe 22 octombrie, Fondul rus de investiții directe a solicitat aprobarea vaccinului său la Asociația medicală europeană, iar o importantă delegație franceză este așteptată în vizită înainte de finalul acestei săptămâni.

El a dat asigurări, de asemenea, că Ungaria va fi ”printre primele țări europene” care vor primi vaccinul Sputnik V.

Fondul rus de investiții directe a precizat că vaccinarea împotriva coronavirusului cu Sputnik V în afara teritoriului rus va costa circa 20 de dolari.

În același timp, UE și Rusia schimbă constant informații asupra acestui vaccin rusesc, iar acest proces a fost accelerat recent, a arătat Hans Kluge, directorul biroului regional al OMS în Europa.

22
Tagurile:
Vaccinare, Germania
Tematic
Triplă lovitură asupra pandemiei: Rusia testează al treilea vaccin
1,5 mil. doze vaccin rusesc Sputnik V, produse în decembrie
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Marea Britanie ar putea avea un vaccin Covid 19 în decembrie
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia

Загрузка...
Автомобиль врезался в ворота канцелярии Меркель

Mașină cu mesaj anti-globalist, izbită de poarta lui Merkel

47
Poliția l-a reținut pe șoferul care a lovit cu o mașină cu un mesaj anti-globalist poarta de la clădirea Cancelariei lui Angela Merkel.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Incidentul lovirii porții Cancelariei Germaniei de o mașină cu mesaj anti-globalist a avut loc în timp ce Angela Merkel ținea o întâlnire virtuală cu premierii landurilor germane pentru a discuta pașii de urmat ca reacție la situația epidemică, relatează Sputnik. 

Poliția a reținut un bărbat de 54 de ani care s-a izbit cu mașina de poarta biroului Cancelariei Angelei Merkel, din Berlin, au declarat astăzi forțele de ordine.

Incidentul este sub investigație pentru a stabili dacă bărbatul a acționat deliberat, a spus poliția. Se pare că a fost rănită și o persoană în incident.

”Informațiile pe care le avem în acest moment sugerează că mașina se mișca foarte încet, astfel că pagubele aduse mașinii și porții nu sunt foarte serioase. Motivele, fie că e vorba de starea mentală sau alte motive, sunt verificate”, a spus reprezentantul poliției.

Fotografii și filme de la fața locului au apărut pe Twitter, iar în acestea poate fi văzută o mașină neagră la poartea biroului lui Angela Merkel cu inscripția ”Nenorociți criminali de copii și de bătrâni”. Nu se vede vreo stricăciune adusă mașinii.
Potrivit fotografiilor din social media, cealaltă parte a mașinii era inscripționată cu mesajul ”Stop politicii de globalizare”.

47
Tagurile:
Mesaj, Angela Merkel
Tematic
Merkel propune măsuri din ce în ce mai dure în Germania
Legendara berărie din Berlin a inclus-o pe Merkel în lista neagră
Merkel, despre prioritățile Germaniei și colaborarea cu Biden

Загрузка...
Marcel Ciolacu, PSD

Premieră: PSD atacă la CNA intervențiile lui Iohannis

0
(reînnoit 16:07 25.11.2020)
Social democrații au depus o sesizare la CNA prin care cer o ”decizie de îndrumare” pentru posturile TV și radio care preiau intervențiile lui Iohannis în cadrul campaniei electorale.

Ştire în curs de actualzare

0
Tagurile:
PSD

Загрузка...