Joe Biden

Biden va anunța victoria chiar de ziua… Revoluției Sovietice

407
Nu una, ci două coincidențe surprind, referitor la ziua de azi, când Joe Biden ar intenționa să își anunțe victoria în bătălia pentru Casa Albă

BUCUREȘTI, 7 nov – Sputnik. Pare ca un făcut, dar acuzațiile de neomarxism și de „troțkism” care sunt asociate gurpărilor care îl susțin pe Joe Biden sunt acum susținute de o coincidență ciudată! Ba chiar de două…

Mai precis, surprinde faptul că Joe Biden insistă să își anunțe azi, 7 noiembrie, victoria, deși sunt acțiuni în Justiție intentate de echipele lui Donald Trump.

Pentru cei care au trăit alte vremuri, 7 noiembrie era una dintre cele mai mari sărbători din fosta Uniune Sovietică – URSS – marcând ziua victoriei Revoluției Sovietice!

Ziua este și azi sărbătorită la Moscova de Partidul Comunist al Federației Ruse, condus de reputatul om politic Ghennadi Andreevici Ziuganov, dar și de mulți cetățeni ruși sau ai fostelor republici sovietice.

Este interesant cum democrații americani și prezidențiabilul Joe Biden vor serba, în aceeași zi cu comuniștii sovietici o zi care poate însemna, peste un veac, revenirea unele principii comune.

Ideile pe care le susține Biden și mai ales grupările care îl sprijină au multe puncte comune cu teoriile inițiale ale bolșevicilor din 1917, chiar ale unora dintre cei mai radicali, precum Lev Troțki.

Printre ele sunt și ateismul sau egalitatea de gen, răsturnarea valorilor și reperelor tradiționale, rescrierea istoriei, internaționalismul și dispariția granițelor, lupta contra naționalismului, a familiei tradiționale, dar și radicalismul  justiției inclusiv a celei ”populare” – o replică peste timp a condamnărilor publice de azi. Condamnări care nu mai au nevoie de probe, ci de oprobiul public generat de mass media sau de activiști.

Fuga lui Troțki și preluarea puterii de către Iosif Stalin, teolog la bază și personalitate extrem de pragmatică, a însemnat renunțarea la multe dintre aceste „idealuri”, apariția național-comunismului dar și abandonarea exportului de revoluție la nivel mondial. 

Ori, acum le vedem reluate cu vehemență, exact în ideea unei ”revoluții” mondiale, pe care noii ”troțkiști” vor să o impună, uneori cu violență! Teoria lui Troțki, a ”revoluției permanente” în perspectivă internaționalistă!  Să aibă legătură șederea lui Troțki pe continentul american cu preluarea și dezvoltarea ideilor sale? Unii așa spun…

Și apropo de violență – victimele revoluției bolșevice din primii ani nu au fost ale lui Stalin – ci ale lui Troțki.

Și apropo de coincidențe, iat-o și pe a doua: azi e și ziua în care s-a născut Lev Davîdovici Troțki.

La mulți ani, Joe Biden și revoluției internaționale ”democrate”!

407
Tagurile:
Joe Biden, alegeri, SUA
Tematic
Turcescu: ”Cum naiba să poată fi Biden președintele SUA?!”
Serviciul Secret sporește protecția lui Biden – presa din SUA
Știrea nopții: Donald Trump, avertisment ferm pentru Biden!
Автомобиль врезался в ворота канцелярии Меркель

Mașină cu mesaj anti-globalist, izbită de poarta lui Merkel

24
Poliția l-a reținut pe șoferul care a lovit cu o mașină cu un mesaj anti-globalist poarta de la clădirea Cancelariei lui Angela Merkel.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Incidentul lovirii porții Cancelariei Germaniei de o mașină cu mesaj anti-globalist a avut loc în timp ce Angela Merkel ținea o întâlnire virtuală cu premierii landurilor germane pentru a discuta pașii de urmat ca reacție la situația epidemică, relatează Sputnik. 

Poliția a reținut un bărbat de 54 de ani care s-a izbit cu mașina de poarta biroului Cancelariei Angelei Merkel, din Berlin, au declarat astăzi forțele de ordine.

Incidentul este sub investigație pentru a stabili dacă bărbatul a acționat deliberat, a spus poliția. Se pare că a fost rănită și o persoană în incident.

”Informațiile pe care le avem în acest moment sugerează că mașina se mișca foarte încet, astfel că pagubele aduse mașinii și porții nu sunt foarte serioase. Motivele, fie că e vorba de starea mentală sau alte motive, sunt verificate”, a spus reprezentantul poliției.

Fotografii și filme de la fața locului au apărut pe Twitter, iar în acestea poate fi văzută o mașină neagră la poartea biroului lui Angela Merkel cu inscripția ”Nenorociți criminali de copii și de bătrâni”. Nu se vede vreo stricăciune adusă mașinii.
Potrivit fotografiilor din social media, cealaltă parte a mașinii era inscripționată cu mesajul ”Stop politicii de globalizare”.

24
Tagurile:
Mesaj, Angela Merkel
Tematic
Merkel propune măsuri din ce în ce mai dure în Germania
Legendara berărie din Berlin a inclus-o pe Merkel în lista neagră
Merkel, despre prioritățile Germaniei și colaborarea cu Biden

Загрузка...
Ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer PATRIOT, in poligonul Capul Midia, judetul Constanta, joi, 17 septembrie 2020.

Lansatoarele de rachete din România, un ”mesaj” pentru Rusia

23
(reînnoit 14:36 25.11.2020)
Potrivit Forbes, lansatoarele multiple de rachete americane desfășurate în România ar fi un ”mesaj” pentru Rusia.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Săptămâna trecută, armata americană a transferat în România pe cale aeriană două lansatoare multiple de rachete HIMARS, a tras câteva proiectile cu acestea, apoi le-a dus înapoi la baza lor din Germania, relatează Forbes, precizând că operațiunea nu a durat decât câteva ore. Potrivit media, asemenea exerciții sunt ”un mesaj pentru Moscova”, relatează Sputnik Franța. 

Pe 19 noiembrie, joi, două lansatoare multiple de rachete ale armatei americane, HIMARS, staționate în Germania, au fost transferate pe cale aeriană către un poligon de tir din România. După ce au tras câteva proiectile asupra Mării Negre, ele au fost duse la aerodrom și retrimise către baza lor din Germania.

Potrivit media, asemenea exerciții sunt ”un mesaj pentru Moscova”, aducând la cunoștință faptul că armata americană în Europa ”și-a restabilit puterea sa de foc”.

Aceste exerciții sunt prezentate ca o ”surpriză” pentru trupele ruse din Crimeea.

Viteza acestor desfășurări aeriene contribuie la încurcarea tirurilor contrabateriilor inamicului, afirmă Forbes, fiindu-le dificil să țintească un lansator de rachete care nu petrece decât câteva ore pe sol în proximitatea propriilor forțe armate.

Forbes lansează ideea că exercițiul de joi reprezintă un reviriment major pentru că forțele americane în Europa nu mai dispuneau de acest gen de arme pe continent din anul 2006.

HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) este un lansator multiplu de rachete montat pe un camion MTV, capabil să utilizeze fie șase rachete, fie un proiectil ATACMS. El poate fi transportat pe cale aeriană cu un avion C-130.

Iată și filmarea tragerilor din România de săptămâna trecută, exerciții desfășurate la poligonul de la Capul Midia, la Marea Neagră:

23
Tagurile:
România, Rusia, Rachete
Tematic
Românii, reacții SURPRIZĂ după recepția rachetelor PATRIOT
Rachetele Patriot în România: Nu vor să lupte, vor să ruineze Rusia
Știrea zilei: recepția Sistemului PATRIOT – cum arată

Загрузка...

Video: FSB a prevenit mai multe atacuri teroriste în regiunea Moscovei

2
FSB-ul rusesc anunță că a dejucat mai multe atentate teroriste pe care intenționau să le comită adepții Statului Islamic în regiunea Moscovei.

BUCUREȘTI, 25 nov - Sputnik. Atacurile teroriste din regiunea Moscove pregătite de celula organizației teroriste „Statul Islamic”, interzisă în Rusia și în multe țări ale lumii, au fost împiedicate de serviciile speciale rusești, relatează RIA Novosti cu referire la FSB al Federației Ruse.

„Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federației Ruse a suprimat activitățile celulei interregionale a organizației teroriste internaționale Statul Islamic, interzisă în Rusia, ai cărei membri intenționau să comită acte de sabotaj și terorism în regiunea Moscovei”, se menționează în mesaj.

Agenții au reținut în regiunea Vladimir un membru al grupului - cetățean al unei țări din Asia Centrală. Unde se află ceilalți suspecți nu a fost specificat.

"Un dispozitiv exploziv improvizat, alte obiecte și documente au fost găsite și confiscate în locurile în care se aflau islamiștii radicali", precizează FSB.

Celula ar fi recrutat și strâns bani pentru teroriști. Centrul de relații publice al FSB a publicat și un videoclip din timpul reținerii.

Este pentru a patra oară în ultimele luni când serviciile speciale anunță despre prevenirea atacurilor teroriste în Rusia.

Anterior, FSB a raportat arestarea unui bărbat originar din Asia Centrală, care intenționa să arunce în aer „o clădire a unei instituții de stat” undeva în regiunea Moscovei și a anunțat și înfrângerea celulei organizației teroriste interzise „Katiba Tawhid wal-Jihad”, care planifica atacuri teroriste la Volgograd.

La începutul lunii octombrie, FSB a anunțat suprimarea atacului terorist din Stavropol. Potrivit serviciului de informații, un militant al Statului Islamic a achiziționat componente pentru o bombă improvizată și a fotografiat sediile instituțiilor structurilor de forță și instanțelor locale de judecată.

Potrivit informațiilor Serviciului Federal de Securitate Rus, în Federația Rusă sunt prevenite în fiecare an câteva zeci de atacuri teroriste.

2
Tagurile:
Moscova, Atacuri teroriste, FSB
Tematic
FSB a prevenit comiterea unui masacru la Moscova - Video
FSB au reținut un grup de adepți ai Statului Islamic: planificau asasinate - Video
FSB a reținut 13 persoane care pregăteau atentate asupra unor instituții de învățământ

Загрузка...