Proteste în SUA

NUCLEARA: ”De azi, intrăm în epoca crimelor și violenței”

973
Unul dintre cei mai bine informați analiști politici – poate singurul familiarizat cu jocuri de culise și tratative secrete – prezintă o viziune cu adevărat apocaliptică despre ceea ce va urma

BUCUREȘTI, 4 nov – Sputnik. Nu am reprodus și comentat din prima comentariul ”profetic” al fostului meu coleg Cozmin Gușă pentru că mi-a fost teamă că este… prea dur, prea spăimos!

Azi însă, după ce am primit informații din multe surse despre ce se pregătește în SUA în cazul în care va câștiga Donald Trump, înclin să cred că viziunea lui Cozmin merită citită și comentată.

Cozmin Gușă începe cu atacul din Viena, arătând că e primul pas: ”a fost declanșată teroarea în Viena, capitala europeană considerată ca fiind cea mai sigură, bine organizată, propice unui trai pe care ni-l dorim cu toții”, spune Gușă,  neliniștit pentru că soția și fiica sa se află acolo ”și-am putut afla toate detaliile de groază chiar de la fața locului”.

”Iar Viena urmează după decapitările și împușcarea creștinilor din Franța din urmă cu câteva zile”, atrage atenția analistul.

Dar, problema, așa cum menționam anterior, este în SUA unde, arată Cozmin Gușă, ”au fost publicate ieri zeci de filme care indică precis cum militanții din organizații precum ANTIFA sau BLACK LIVES MATTER se pregătesc să ia cu ASALT ÎNARMAT clădirile oficiale încă din această noapte, în cazul în care Trump va fi câștigătorul alegerilor de azi”.

”În Washington totul este militarizat deja, trupele comasându-se în jurul punctelor vizate de către NEOTERORIȘTII finanțați și manipulați de către cei ce-și apără privilegiile financiare cu orice preț, așa cum v-am descris ieri dimineață”, scrie Cozmin Gușă.

Faptul că trupe de securitate și pază sunt masate la Washington este un fapt clar – și par a fi mai multe ca niciodată!

”Azi pe la 6.30 când mi-am deschis computerul, primul mesaj trimis azi-noapte era de la un bun prieten american, consultant prestigios în SUA, care-mi descria situația dramatică de-acolo, și-mi spunea serios în final că ia în considerare în mod efectiv să-și cumpere o căsuță în Transilvania și să se mute să trăiască la noi, tocmai pentru că prevede că viața-n SUA va deveni un calvar societal pentru mult timp de-acum înainte… ”, scrie Cozmin Gușă.

Analistul exclamă în fața acestei situații: ”La ce spectacol lugubru ne este dat să asistăm, cu mențiunea că suntem și actorii și regizorii (prin reprezentanții aleși!) acestei piese de teatru, unde se moare și se distruge de-adevăratelea!”.

”Este mult prea târziu oricum să căutăm vinovații, putem însă face fiecare exercițiul util de-a ne uita-n oglindă și a ne chestiona sincer naivitățile sau răutățile personale care au contribuit oricum la crearea acestui marasm”, consideră Cozmin Gușă.

Concluzia analistului – unul dintre cei mai bine informați, nu numai din teorie, ci și din practică, este că ”planeta PĂMÂNT a intrat efectiv deja în epoca crimelor și-a violenței”.

”Pandemia CORONAVIRUS INDUSĂ ARTIFICIAL n-a fost decât preludiul nenorocirilor ce vor veni peste capetele noastre, iar felul mimetic și păgubos în care a fost administrată, îmi zice mie clar că lumea nu se va descurca mai bine nici cu soluțiile pentru calvarul care urmează, dominat de războaie civile duse în numele religiilor sau a mega-intereselor financiare”, încheie Cozmin Gușă.

Comentarii?... Sau poate trezirea din hipnoza vremurilor?

973
Tagurile:
Alegeri prezidențiale, SUA
Serghei Lavrov și Fuad Hussein

Lavrov: SUA nu mai intervină în Orientul Mijlociu

3
(reînnoit 15:20 25.11.2020)
Statele Unite trebuie să evite orice amestec în problemele din Orientul Mijlociu, pentru a nu crea noi amenințări pentru statele din această regiune, consideră Lavrov.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, consideră că este foarte important ca SUA să evite în viitor orice “aventuri” în Orientul Mijlociu, care ar putea să creeze amenințări pentru întreaga regiune.

“Amestecul SUA și a aliaților lor în Irak, Siria, Libia nu a îmbunătățit cu nimic viața din aceste țări. Doar a creat probleme, pe care cetățenii acestor state, respectiv, politicienii și guvernele sunt nevoiți să le depășească”, a declarat diplomatul rus în cadrul unei conferințe de presă, susținute după o întrevedere cu omologul său irakian, Fuad Hussein.

“Desigur, e important ca în viitor conducerea americană să evite astfel de aventuri externe, cu atât mai mult, aventuri care aduc niște amenințări pentru toți din această regiune”, a subliniat Lavrov.

3
Tagurile:
Orientul Mijlociu, Serhei Lavrov
Tematic
Lavrov a discutat cu Maas despre cazul lui Navalnîi
Lavrov: SUA să se preocupe mai puțin de alegerile din alte țări
Lavrov: Rusia a introdus sancțiuni de răspuns împotriva UE
Lavrov s-a întâlnit cu ministrul armean de externe

Загрузка...
Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Vaccinul Sputnik V ar putea fi produs în Germania

28
(reînnoit 14:37 25.11.2020)
Producția vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, Sputnik V, ar putea fi lansată în Germania, potrivit directorului general al Fondului rus de investiții directe.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Partea rusă nu exclude posibilitatea de a-și produce vaccinul său anti-Covid, Sputnik V, în Germania, a anunțat Kirill Dmitriev, directorul general al Fondului rus de investiții directe care a înregistrat vaccinul, relatează Sputnik.

”Suntem pe cale să lucrăm cu mai multe țări europene. E probabil că ne vom produce vaccinul în Germania”; a declarat Dmitriev într-un interviu.

Potrivit acestuia, pe 22 octombrie, Fondul rus de investiții directe a solicitat aprobarea vaccinului său la Asociația medicală europeană, iar o importantă delegație franceză este așteptată în vizită înainte de finalul acestei săptămâni.

El a dat asigurări, de asemenea, că Ungaria va fi ”printre primele țări europene” care vor primi vaccinul Sputnik V.

Fondul rus de investiții directe a precizat că vaccinarea împotriva coronavirusului cu Sputnik V în afara teritoriului rus va costa circa 20 de dolari.

În același timp, UE și Rusia schimbă constant informații asupra acestui vaccin rusesc, iar acest proces a fost accelerat recent, a arătat Hans Kluge, directorul biroului regional al OMS în Europa.

28
Tagurile:
Vaccinare, Germania
Tematic
Triplă lovitură asupra pandemiei: Rusia testează al treilea vaccin
1,5 mil. doze vaccin rusesc Sputnik V, produse în decembrie
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Marea Britanie ar putea avea un vaccin Covid 19 în decembrie
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia

Загрузка...