Emmanuel Macron

Macron - nu există nicio problemă cu vreo religie în Franța

237
Emmanuel Macron a asigurat că musulmanii din țară sunt tratați în același mod ca reprezentanții altor confesiuni.

BUCUREȘTI, 1 nov - Sputnik. Președintele francez Emmanuel Macron a asigurat că musulmanii din țară sunt tratați în același mod ca reprezentanții altor confesiuni și că își pot practica liber religia.

"Țara noastră nu are probleme cu nicio religie, atitudinea față de musulmani în Franța este aceeași ca și față de reprezentanții altor confesiuni. Musulmanii își pot practica liber credința", a spus Macron într-un interviu acordat televiziunii Al-Jazeera la cea de-a 24-a aniversare de la fondarea primului canal internațional de televiziune din lumea arabă.

Macron a menționat că în Franța, la nivel legislativ, nu este permis niciun fel de rasism, naționalism sau șovinism.

În același timp, Macron a subliniat că autoritățile franceze nu vor permite în numele religiei să încalce legile țării, în special legea privind egalitatea de gen, care prevede egalitatea între bărbați și femei.„Înțeleg sentimentele musulmanilor, dar rolul meu este și de a proteja drepturile, inclusiv dreptul poporului francez la libertatea de exprimare, nu mass-media oficială imprimă desene animate, acestea sunt mass-media independente, dar asta nu înseamnă că eu susțin personal tot ce se spune. , scris sau desenat, "- a spus președintele Franței.

237
Tagurile:
musulmani, Franța, Emmanuel Macron
Tematic
Atacul de la Nisa, comis de „un terorist islamist” - Macron
Cearta lui Macron cu islamul naște reacții mondiale
Austria intervine în conflictul dintre Erdogan și Macron
Serghei Lavrov și Fuad Hussein

Lavrov: SUA nu mai intervină în Orientul Mijlociu

10
Statele Unite trebuie să evite orice amestec în problemele din Orientul Mijlociu, pentru a nu crea noi amenințări pentru statele din această regiune, consideră Lavrov.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, consideră că este foarte important ca SUA să evite în viitor orice “aventuri” în Orientul Mijlociu, care ar putea să creeze amenințări pentru întreaga regiune.

“Amestecul SUA și a aliaților lor în Irak, Siria, Libia nu a îmbunătățit cu nimic viața din aceste țări. Doar a creat probleme, pe care cetățenii acestor state, respectiv, politicienii și guvernele sunt nevoiți să le depășească”, a declarat diplomatul rus în cadrul unei conferințe de presă, susținute după o întrevedere cu omologul său irakian, Fuad Hussein.

“Desigur, e important ca în viitor conducerea americană să evite astfel de aventuri externe, cu atât mai mult, aventuri care aduc niște amenințări pentru toți din această regiune”, a subliniat Lavrov.

10
Tagurile:
Orientul Mijlociu, Serhei Lavrov
Tematic
Lavrov a discutat cu Maas despre cazul lui Navalnîi
Lavrov: SUA să se preocupe mai puțin de alegerile din alte țări
Lavrov: Rusia a introdus sancțiuni de răspuns împotriva UE
Lavrov s-a întâlnit cu ministrul armean de externe

Загрузка...
Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Vaccinul Sputnik V ar putea fi produs în Germania

32
(reînnoit 14:37 25.11.2020)
Producția vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, Sputnik V, ar putea fi lansată în Germania, potrivit directorului general al Fondului rus de investiții directe.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Partea rusă nu exclude posibilitatea de a-și produce vaccinul său anti-Covid, Sputnik V, în Germania, a anunțat Kirill Dmitriev, directorul general al Fondului rus de investiții directe care a înregistrat vaccinul, relatează Sputnik.

”Suntem pe cale să lucrăm cu mai multe țări europene. E probabil că ne vom produce vaccinul în Germania”; a declarat Dmitriev într-un interviu.

Potrivit acestuia, pe 22 octombrie, Fondul rus de investiții directe a solicitat aprobarea vaccinului său la Asociația medicală europeană, iar o importantă delegație franceză este așteptată în vizită înainte de finalul acestei săptămâni.

El a dat asigurări, de asemenea, că Ungaria va fi ”printre primele țări europene” care vor primi vaccinul Sputnik V.

Fondul rus de investiții directe a precizat că vaccinarea împotriva coronavirusului cu Sputnik V în afara teritoriului rus va costa circa 20 de dolari.

În același timp, UE și Rusia schimbă constant informații asupra acestui vaccin rusesc, iar acest proces a fost accelerat recent, a arătat Hans Kluge, directorul biroului regional al OMS în Europa.

32
Tagurile:
Vaccinare, Germania
Tematic
Triplă lovitură asupra pandemiei: Rusia testează al treilea vaccin
1,5 mil. doze vaccin rusesc Sputnik V, produse în decembrie
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Marea Britanie ar putea avea un vaccin Covid 19 în decembrie
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia

Загрузка...