Michelle Obama

O rușine: Michelle Obama arată ce se așteaptă de la Biden

283
SUA devin o rușine mondială prin afirmațiile făcute în campania actualelor alegeri prezidențiale, iar fosta primă doamnă Michelle Obama arată clar la ce să se aștepte lumea dacă va fi ales Joe Biden.

BUCUREȘTI, 7 oct – Sputnik. Implicarea în campania electorală a fostei soții a Barack Obama, Michelle Obama pare a fi una dintre principalele arme ale democraților. Asta pentru că Joe Biden nu este în stare să convingă americanii și, sub nicio formă, să-i facă față lui Donald Trump.

Și, totuși, unii vor ca el să conducă marea putere mondială! Când spun ”unii” nu mă refer la electoratul fidel unui partid politic – democrații, în speță -  ci la cei care au interese colosale ca personajul gafeur să ajungă la butoane. Au adunat o sumă colosală, au declanșat campanii de presă, au organizat manifestații – și, după opinia multora, sunt în spatele mișcărilor de stradă.

Cine sunt ei? Cei care manipulează și provoacă în statele cu care SUA a devenit ”partener” sau în care își exercită influența.

Revenind la Michelle Obama și Joe Biden, este o situație pur și simplu caragialescă: candidatul Dandanache-Biden - decrepit, gafeur, incapabil, corupt și penibil - este susținut de Zoițica-Michelle, admirată, energică, inteligentă, folosind toate pârghiile unei femei de succes în societate.

Bravo ei, aș spune, dacă nu am vedea că, spre deosebire de ”dama bună” a lui Caragiale, Michelle Obama nu se sfiește să recurgă la insulte, care transformă chiar țara, SUA, într-o adevărată rușine planetară!

Pentru că nu poți numi altfel o țară care are în frunte – și susține prin opțiune majoră populară – un ”rasist”! Așa îl numește Michelle Obama pe Trump.

Un președinte care răspândește ”minciuni” și ”conspiraţii nebuneşti repetate iarăşi şi iarăşi”, în fața cărora ”chiar şi oamenilor rezonabili le poate fi teamă”, după cum subliniază fosta FLOTUS.

”Ceea ce face preşedintele este în mod clar greşit, este rău din punct de vedere moral şi, da, este rasist”, a spus Michelle Obama, după ce Donald Trump a asociat mișcările ANTIFA și violențele stradale cu ”terorismul intern”.

Dar oare este numai intern – sau e deja internaționalizat? Să ne amintim de incidentele din 10 august 2018 de la noi, dar și de ce se petrece acum în multe state – în numele ”democrației” și, ce să vezi – sunt susținute de aceleași grupări care acum îl atacă pe Trump!

Mișcările #REZIST, grupările ”progresiste”, ca și exponenții NATO nu îl susțin pe Donald Trump, ci dimpotrivă – îl atacă fățiș! În acest curent se încadrează și ”muza neagră”, Michelle Obama.

”Numai o mică parte din aceste manifestaţii au cunoscut violenţe”, susține Michelle Obama, continuând patetic – ”Joe Biden e un lider care are sufletul, experienţa şi temperamentul necesar pentru a ne conduce spre zile mai bune”.

De partea cealaltă, Trump ar avea o singură conduită: ”de a utiliza frica şi confuzia şi a răspândi minciuni ca să câştige”, denunță Michelle Obama. (sursa Agerpres)

”Rasismul, frica, diviziunea - sunt arme puternice şi pot distruge o naţiune dacă nu le atacăm frontal”, a declarat Michelle Obama, definind SUA, așa cum spuneam, ca o rușine a lumii.

Sau, altfel spus, intervenția fostei prime doamne dă un indiciu la ce anume să se aștepte lumea dacă va fi ales Dandanache: acuzații de rasism, rescriere a istoriei, revizionisme stupide, anarhism, răsturnarea valorilor și anularea tradiții, implementarea ”teoriilor„ de gen și spălarea pe creier a copiilor și tinerilor. Plus războaie, multe războaie, în numele ”democrației” și a tot felul de ”opozanți” născociți de laboratoarele ”lor”.

Da, la asta se poate aștepta lumea de la o grupare care, iată, nu se sfiește să îl umple de mizerie propagandistică până și pe președintele SUA.

283
Tagurile:
Joe Biden, Michelle Obama
Tematic
Michelle Obama ar putea fi preşedintele SUA
Video cu Biden atingând copile, marcat ca „exploatare sexuală a copiilor” de Twitter
Michelle Obama, împinsă spre a deveni vicepreședintele lui Joe Biden
Angela Merkel

Merkel despre Crăciun: COVID - 19 se răspândește mai repede

504
Cancelarul Germaniei Angela Merkel a declarat că infecțiile cu Covid - 19 se răspândesc mai repede decât la începutul anului

BRUXELLES, 24 oct - Sputnik. Angela Merkel a arătat astăzi în cadrul declarațiilor sale prin care se adresează națiunii că țara are încă de trecut prin cele mai dificile luni de acum înainte, de vreme ce coronavirusul se răspândește mai repede decât în primăvară, arată Sputnik News

”Suntem într-o fază foarte serioasă a pandemiei de COVID. Numărul cazurilor este într-o spirală ascendentă, zi după zi. Pandemia se răspândește din nou rapid, chiar mai repede decât la început, acum mai bine de șase luni”, a spus Merkel.

Ea a adăugat că pentru Germania ”vara relativ relaxată s-a terminat” și că depinde de acțiunile cetățenilor felul în care își vor petrece iarna și vor sărbători Crăciunul.

Merkel a făcut apel către germani să se abțină de la călătorii, de la întâlniri și activități pe afară.

”Vă rog, nu călătoriți decât dacă este absolut esențial. Vă rog, nu sărbătoriți decât dacă este absolut esențial. Vă rog, stați acasă, în localitatea dumneavoastră, oriunde este posibil”, a spus cancelarul.

Astăzi, în Germania au fost confirmate 14714 cazuri de COVID 19 pentru ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă cea mai mare creștere zilnică de la izbucnirea pandemiei. Potrivit OMS, Germania a raportat 403.291 de cazuri de COVID 19 per total, cu 9.954 de decese.

504
Tagurile:
COVID-19, Angela Merkel, Germania, coronavirus
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev

ONU la 75 de ani: Medvedev - probleme vechi, provocări noi și soluții globale

65
(reînnoit 14:51 24.10.2020)
În data de 24 octombrie este sărbătorită în mod tradițional Ziua Națiunilor Unite. În acest an, ONU marchează 75 de ani de la fondare. Cu acest prilej, Russia Today publică un material al vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

CHIȘINĂU, 24 oct – Sputnik. Sputnik Moldova reproduce câteva teze din materialul al lui Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, publicat de RT la cea de-a 75-a aniversare a Națiunilor Unite.

„În pofida tuturor problemelor și crizelor cu care s-au confruntat în acești ani ONU și statele membre ale acestei organizații, este dificil să se nege faptul că, în mare parte, datorită mecanismelor internaționale juridice și politice prevăzute în statutul organizației, a fost posibil să nu alunecăm în abisul celui de-al treilea război mondial, să se rezolve multe probleme sensibile ale ordinii de după război pe planetă. Cu toate acestea, din păcate, nu am învățat întotdeauna lecțiile potrivite din problemele pe care ni le-au adus secolele XX și XXI", afirmă vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

„Contăm pe faptul că în Consiliul de Securitate al ONU ca avea loc summit-ul în forma deplin al celor „cinci state nucleare”, propus de Rusia, pentru a se discuta cele mai acute probleme ale omenirii”, a afirmat Medevedev.

„Este necesar nu doar să se asigure reducerea armelor existente, ci să se minimizeze riscurile apariției unor noi amenințări. În acest sens, Rusia a anunțat un moratoriu asupra amplasării de noi sisteme de rachete în Europa și în alte regiuni. Așteptăm cu nerăbdare pașii reciproci ai partenerilor noștri occidentali”, a afirmat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

„Din păcate, în ciuda eforturilor continue de menținere a păcii, continuăm să asistăm la acțiuni agresive unilaterale, la încercări grosolane de a se amesteca în treburile interne ale statelor suverane, întreprinse, în special, de Statele Unite și aliații lor care fac parte din blocul NATO”, a mai spus Dmitri Medevedev.

„Asigurarea securității în spațiul informațional global este de o importanță fundamentală. Arhitectura securității cibernetice internaționale nu numai că ar trebui să facă față provocărilor moderne, ci să ia în considerare și perspectivele progresului tehnologic”, a afirmat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

„Epidemia COVID-19 a arătat clar că libertățile politice nu pot salva vieți de la sine. Acest lucru necesită un sistem eficient și accesibil de îngrijire medicală și protecție socială, programe la nivel național pentru a asigura siguranța sanitară, coordonarea maximă a eforturilor la toate nivelurile autorității publice" mai afirmat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, în materialul dedicat aniversării a 75-a de la fondarea Organizației Națiunilor Unite.

Materialul semnat de Dmitri Medevedev poate fi citit integral și în original pe site-ul Russia Today.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

65

Загрузка...

FOTO: Top 12 cele mai sexy femei din Rusia, potrivit MAXIM

0
(reînnoit 19:32 24.10.2020)
 • Anna Pletniova, membru trupei Vintaj
 • Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică Jara de la Moscova
 • Interpreta Nastea Kamrenskih
 • Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci
 • Interpreta Elena Temnikova
 • Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV
 • Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011
 • Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon
 • Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011
 • Modelul și interpreta Tatiana Kotova
 • Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris
 • Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King
Cititorii revistei ruse Maxim au selectat sute cele mai fermecătoare reprezentante ale showbizului rusesc. Cine sunt liderii topului.

Revista pentru bărbați Maxim a realizat un clasament al celor mai sexy 100 de femei din showbizul rusesc. Selecția a avut loc în două etape: inițial au votat cititorii, apoi juriul.

În prezent, este prezentat doar clasamentul format de cititori, iar cel final va fi prezentat în decembrie.

Pe primele locuri, conform simpatiilor cititorilor, sunt Anna Pletniova, Olga Sereabkina, Nastea Kamenskih, Liubov Novikova-Aksenova și Elena Temnikova.

0
 • Anna Pletniova, membru trupei Vintaj
  © Sputnik / Maksim Blinov

  Anna Pletniova, membru trupei "Vintaj"

 • Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică Jara de la Moscova
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică "Jara" de la Moscova

 • Interpreta Nastea Kamrenskih
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Interpreta Nastea Kamrenskih

 • Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci
  © Sputnik / Nina Zotina

  Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci

 • Interpreta Elena Temnikova

  Interpreta Elena Temnikova

 • Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV

 • Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011
  © Sputnik / Vladimir Pesnya

  Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011

 • Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon
  © Sputnik / Ramil Sitdikov

  Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon

 • Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011
  © Sputnik / Valeriy Melnikov

  Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011

 • Modelul și interpreta Tatiana Kotova

  Modelul și interpreta Tatiana Kotova

 • Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris
  © AFP 2020 / Martin Bureau

  Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris

 • Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King

Tagurile:
Rusia, Femei

Загрузка...