automobil spart

Tragedie: Copil uitat de părinţi într-o mașină, găsit mort

326
Un copil de doi ani a murit într-o maşină staţionată în parcarea unui spital. Copilul a fost uitat în maşină de unul dintre părinți, care trebuia să îl ducă la creșă.

BUCUREŞTI, 1 oct – Sputnik. Copilul, o fetiţă de doi ani, a fost găsit decedat într-o maşină staţionată în parcarea spitalului Cayenne din Guyana Franceză, micuţa fiind uitată de unul dintre părinți, care trebuia să o ducă la creșă, potrivit unui membru al personalului spitalului, ştire confirmată de spital.

În ciuda apropierii de spital și a intervenţiei personalului medical, copilul nu a supraviețuit, potrivit Sputnik France. Personalul spitalului nu a dorit să ofere mai multe detalii despre această tragedie.

Unul dintre părinții fetiţei, angajat la spital, trebuia să o ducă la grădiniță dimineața, dar a uitat-o în interiorul maşinii o mare parte a zilei, conform primelor surse ale anchetei.

Poliţia a găsit copilul după mai mult de 24 de ore de când acesta a fost uitat în maşină. Avertizată de presă, poliția națională a trebuit să trimită ofițeri de poliție judiciară la fața locului pentru a confirma decesul.

Procurorul Republicii Cayenne, anunţat și el miercuri, s-a declarat „surprins” de o astfel de întârziere. Ultimul incident de acest gen în Guyana a avut loc pe 18 ianuarie 2013, când un băieţel de 3 ani a murit în circumstanțe similare.

326
Tagurile:
Părinți, Copil, Tragedie
Tematic
Imagine cutremurătoare: Portul Beirut înainte și după tragedie – văzut din spațiu
Tragedie! Mergeau să facă un ban în Olanda, dar au murit în chinuri!
Tragedie în Ceahlău – un biciclist și-a pierdut viața
Soviet War Memorial (Tiergarten)

Președintele Germaniei a depus o coroană de flori la Memorialul Sovietic

40
La 80 de ani de la atacul nazist asupra URSS, președintele german Frank-Walter Steinmeier a depus astăzi o coroană de flori la Memorialul Sovietic din Berlin-Pankow.

Vladimir Putin a depus un buchet de flori la mormântul Ostașului Necunoscut, 22 iunie 2021
© Sputnik / Алексей Никольский
BRUXELLES, 22 iun – Sputnik. Președintele Frank-Walter Steinmeier a fost însoțit de garda de onoare prezidențială la depunerea coroanei de flori la Memorialul Sovietic din Berlin-Pankow, eveniment derulat cu ocazia aniversării a 80 de ani de la începutul Marelui Război Patriotic, arată Sputnik

Steinmeier s-a oprit la soclul statuii Mamei Rusia unde a fost depusă o coroană funerară galben-roșie cu o panglică cu inscripția „Președintele Republicii Federale Germania”.

Memorialul sovietic din Pankow este unul dintre cele mai mari complexe memoriale din Berlin care onorează amintirea soldaților Armatei Roșii. Acolo sunt înmormântate rămășițele a peste 13.000 de soldați și ofițeri sovietici care au murit în aprilie-mai 1945 în timpul luptelor pentru Berlin.

40
Tagurile:
Germania

Загрузка...
Președintele rus Vladimir Putin

Putin, despre așteptările rușilor după încheierea războiului rece

62
Rusia spera că după războiul rece va deveni o victoria comună pentru Europa unită, de la Lisabona până la Vladivostok, a scris Putin într-un articol semnat pentru presa germană.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Într-un articol publicat în săptămânalul german Die Zeit, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat că a existat o speranță că sfârșitul războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa.

Articolul, textul căruia a fost publicat pe site-ul Kremlinului, este dedicat celor 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Articol lui Putin, la 80 de ani de la invazia naziștilor în URSS: "Să fim deschiși, în ciuda trecutului" >>>

“Noi speram că încheierea războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa. Părea că mai e puțin și va deveni o realitate visul lui Charles de Gaulle despre un continent unit, nu atât geografic “de la Atlantic până la Ural”, ci cultural și civilizational, de la Lisabona, până la Vladivostok”, se spune în articolul președintelui rus.

62
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Ministrul rus de Externe, despre summitul Putin-Biden: Nu va exista un joc unilateral
Început promițător: Cum se va schimba politica mondială după întâlnirea Putin-Biden
Un jurnalist german i-a comparat pe Putin și Merkel
Un general ucrainean îi cere lui Zelenski să-l „păcălească” pe Putin
Putin: Sistemul european de securitate a degradat
Putin: Rusia simte o legătură culturală și istorică cu Europa

Загрузка...

Berlin: Orchestra cântă în memoria victimelor invaziei naziste a URSS