Donald Trump

Scandalul momentului–lovituri contra lui Trump! Josnicia campaniei din SUA nu are limite!

468
(reînnoit 17:43 06.09.2020)
Aceste acuzații și alegații pot avea un efect cumplit într-o perioadă în care au loc proteste extreme, exagerate, pe tema rasismului și a revizionismului istoric în privința afro-americanilor

BUCUREȘTI, 6 sept – Sputnik. America este zguduită de un nou scandal – de data asta fostul avocat al lui Donald Trump și ex-vicepreședinte al Organizației Trump, Michael Cohen, este cel care face dezvăluiri cutremurătoare, într-o carte care va apare marți, 8 septembrie: ”Disloyal: A Memoir” (Neloial: Memorii).

Desigur, nu poate fi vorba de remușcare sau dorința de adevăr, ci de folosirea acestui individ în campania electorală americană, a cărei josnicie nu pare a cunoaște limite.

Cohen a fost a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru diverse fraude şi încălcarea legilor electorale. A fost încarcerat în mai 2019  – și eliberat acum puțin timp, iunie 2020, din cauza pericolului contaminării penitenciarului cu coronavirus.

Personajul provine dintr-o familie respectabilă, dar cu ramuri controversate - cu legături cu mafia italiană și cu mafia rusă din SUA din anii 1970 – 1990. Soția sa este o ucraineancă de origine evreiască.

Cartea pe care o publică acum este un cumul de atacuri la adresa lui Trump, cu „dezvăluiri” nesusținute de nimic altceva decât de… propria mărturie! Trump este acuzat de intenții dubioase, de declarații scandaloase, de atacuri la personalități – repet, totul fără nicio probă!

Interesant – și semnificativ - este că asemenea atacuri violente și neprobate au fost preluate imediat de presa mainstream americană și internațională – dar și de agenții de presă naționale.

La loc de cinste este o presupusă intenție a lui Trump de al face o afacere imobiliară uriașă în Rusia fapt care l-ar fi determinat pe Donald Trump ”să-i ceară ajutor preşedintelui rus Vladimir Putin în scrutinul prezidenţial din 2016”.

Desigur, presa care preia aberațiile nu menționează că anchetele oficiale din SUA au stabilit că NU a existat nicio legătură între campania lui Trump și Rusia.

Cohen, în schimb, abundă în aberații de tip ”Trump intenţiona să-i ofere gratis lui Putin apartamentul de tip penthouse pentru a-l peria”, referindu-se la un turn de birouri și apartamente pe care președintele magnat ar fu vrut să-l construiască în… Piața Roșie! 

”Întreaga poveste cu patriotismul şi trădarea este irelevantă în mintea lui. Trump se folosea de campanie pentru a face bani pentru el: asta a şi făcut”, scrie Cohen, încercând o denigrare a ultimului lider occidental care s-a bătut pentru valorile tradiționale!

Dar, dacă atacurile vizând relația cu Putin sunt deja ”fumate” și ineficiente, în schimb Cohen face o ”dezvăluire” periculoasă în contextul actual – și care nu poate fi caracterizată decât ”josnicie” și bârfă calomnioasă de cea mai joasă speță.

Cohen susţine că Trump ar fi insultat memoria lui Nelson Mandela - în 2013, Trump ar fi spus: ”Mandela a pus pe butuci o întreagă ţară. E o hazna. Ducă-se naibii Mandela N-a fost niciun lider”.

Mai mult, Cohen afirmă că Trump ar fi declarat: ”Spuneţi-mi mie o ţară condusă de un negru care să nu fie o hazna. Sunt toate nişte haznale ordinare”.

De asemenea, Michael Cohen susține că Trump ar desconsidera minorităţile şi că ar fi declarat în campania electorală din 2016 că ”La fel ca negrii, şi hispanicii sunt prea idioţi ca să voteze cu Trump”.

Disloyal: The True Story of the Former Personal Attorney to President Donald J. Trump
© Photo : Goodreads
Disloyal: The True Story of the Former Personal Attorney to President Donald J. Trump

Aceste acuzații și alegații pot avea un efect cumplit într-o perioadă în care au loc proteste extreme, exagerate, pe tema rasismului și a revizionismului istoric în privința afro-americanilor.

Reacția cea mai potrivită a avut-o secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, care a spus despre Michael Cohen că ”și-a pierdut întreaga credibilitate şi nu este surprinzător că suntem martorii celei mai recente încercări de-a sa de a profita de pe urma minciunilor sale”.

La rândul său, președintele Donald Trump l-a caracterizat pe Cohen scurt: un ”șobolan” și un mincinos.

468
Tagurile:
Donald Trump
Tematic
Twitter a eliminat o postare a lui Trump pentru încălcarea drepturilor de autor
Planul viclean al lui Putin: tulburări în SUA de dragul salvării lui Trump
Trump a spus că la cuvântul „Rusia” deconectează televizorul
Trump: SUA nu are dovezi despre implicarea Rusiei în “otrăvirea” lui Navalnîi
Elon Mask

Elon Musk şi familia sa refuză vaccinul împotriva Covid-19

11
Elon Musk, fondatorul companiilor SpaceX și Tesla, a declarat că nici el, nici familia sa nu vor accepta, probabil, vaccinul împotriva coronavirusului. De asemenea, el l-a criticat pe Bill Gates şi a mai spus că măsurile de blocare din întreaga lume sunt „neetice”.

BUCUREŞTI, 29 sept – Sputnik. Vorbind în timpul unui interviu, miliardarul Elon Musk, în vârstă de 49 de ani, a declarat că nici el, nici copiii săi nu sunt expuși riscului de a contracta Covid-19 și, prin urmare, este puțin probabil să aibă nevoie de vaccin.

„Este o situație în care nimeni nu câştigă. [Pandemia] mi-a slăbit încrederea în umanitate, toată această chestiune (…), iraționalitatea oamenilor în general”, a spus Musk, citat de RT

De asemenea, el a criticat măsurile de blocare din întreaga lume și, în special, din SUA, descriindu-le anterior ca fiind „neetice” și „arest de facto la domiciliu”.

Musk a mai spus că lockdown-urile pe scară largă au fost o greșeală și că numai persoanele cu risc ar trebui plasate în carantină „până când va trece furtuna”.

Când a fost întrebat cu privire la riscul la care sunt supuşi propriii săi angajați și familiile acestora şi ce va face dacă moare cineva, Musk a răspuns calm: „Toată lumea moare.”

„Am fabricat mașini în tot acest timp și a fost minunat”, a spus Musk despre compania Tesla, fabrica menţinându-şi ușile deschise şi sfidând astfel regulile de blocare. El a adăugat că SpaceX a fost pe deplin operațională pe tot parcursul pandemiei datorită autorizației sale de securitate națională.

„Cu toată această situaţie, nu am sărit o zi. Aveam autorizație de securitate națională pentru că făceam o muncă prin care asigurăm securitatea națională. Trimitem astronauți la stația spațială și înapoi”, a declarat acesta.

Musk s-a referit, de asemenea, la Bill Gates, spunând că criticile colegului său miliardar la adresa scepticilor privind blocarea sunt nefondate și deplasate.

„Gates a spus ceva despre mine, neștiind ce fac. De fapt, fabricăm mașinile de vaccinuri pentru CureVac, acea companie în care ai investit”, a explicat Musk, referindu-se la faptul că Tesla produce maşini pentru CureVac. Antreprenorul a mai menționat că lucrează în colaborare cu echipa de epidemiologi de la Harvard, care lucrează în prezent la studiile privind anticorpii Covid-19.
11
Tagurile:
vaccin, COVID-19, Elon Musk
Tematic
Vaccinare: actriță, mesaj ferm: ”Își doresc să ne îngrădească libertatea”
Vaccinare antigripală 2019: anunțul Ministerului Sănătății
Vaccinare 2020, ofițer de informații: ”Am o problemă cu obligativitatea”

Загрузка...

Tihanovskaia intenționează se întâlnească cu Angela Merkel

23
Fostul candidat pentru funcția de președinte al Belarusuli, Svetlana Tihanovskaia, a declarat că intenționează să se întâlnească cu Angela Merkel.

BUCUREȘTI, 29 sep - Sputnik. Fostul candidat pentru funcția de președinte al Belarusului, Svetlana Tihanovskaia, intenționează să se întâlnească cu cancelarul german Angela Merkel. Ea a anunțat acest lucru într-un interviu acordat postului de radio RFI.

Președintele Franței Emmanuel Macron
© Sputnik / Алексей Витвицкий

„Săptămâna viitoare avem o întâlnire cu Angela Merkel”, a spus Tikhanovskaya.

Potrivit acesteia, sunt planificate o serie de alte întrevederi în Europa, dintre care unele vor avea loc online, iar altele în persoană.

Ea a subliniat că toate sunt „foarte importante pentru o soluționare pașnică a situației din Belarus”.

Anterior, Tihanovskaya s-a întâlnit la Vilnius cu liderul francez  Emmanuel Macron. 

 

23
Tagurile:
Angela Merkel, Svetlana Tihanovskaia
Tematic
Proteste în Belarus: au fost reținuți zeci de demonstranți
Tihanovskaia îl îndeamnă pe Macron să-l atragă pe Putin în dialogul din Belarus
Primele date despre testarea vaccinului rusesc în Belarus

Загрузка...