Fotbal

Nebunia zilei vine din Spania: Meci de fotbal între INFECTAȚI şi NEINFECTAȚI!

96
(reînnoit 12:30 20.07.2020)
Aceeași persoană a fost denunțată în iunie 2020 pentru organizarea unei întâlniri în zona Mendillorri, Pamplona, la care au participat câteva sute de persoane

BUCUREȘTI, 19 iul – Sputnik, Evan Răutu. Un tânăr de 23 de ani a fost denunțat ca organizează un eveniment sportiv… șocant: o echipă de persoane infectate cu COVID19 se va confrunta cu o altă echipă de persoane care… nu au fost infectate.

Meciul era programat pentru azi, la Mendillorri, dar poliția municipală din Pamplona a reușit să-l identifice pe tânărul organizator, informează ”Pamplona Actual”, care precizează că respectivul riscă o amendă de până la 3.000 de euro pentru ”Fapte (contrare prevederilor legale) care pun în pericol grav sănătatea, integritatea fizică sau morală a persoanelor”.

Sursa citată arată că aceeași persoană a fost denunțată în iunie pentru organizarea unei întâlniri în zona Lacului Mendillorri, ”la care au participat câteva sute de persoane și pentru care a fost deschis un dosar de sancțiune pentru nerespectarea Ordonanei municipale privind promovarea comportamentelor civice și protecția spațiilor publice”.

În plus, în afara măsurilor administrative adoptate, sunt analizate eventualele responsabilități penale pe care acest tip de act le implică.

”Aceste inițiative reprezintă nu numai un pericol pentru cetățeni, ci și un afront pentru toate persoanele care muncesc zilnic pentru a vindeca sau a preveni infecțiile și, mai ales, pentru toate persoanele care au pierdut o persoană iubită”, transmite poliția spaniolă.

Pamplona este unul dintre cele mai afectate oraș din Spania – și cel mai afectat din regiunea Navarra. Aici s-a înregistrat în ultima perioadă o creştere semnificativă a cazurilor de infectare cu Covid-19.

96
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1129)
Tematic
Ludovic Orban a dat ordinul: baze de date cu persoanele infectate!
Tătaru, făcut praf după recordul de infectări de azi: ”E depășit, de ce nu demisionează?!”
Ultima oră: raportul Infectărilor de azi – din nou un număr mare!
ACUM: Situația românilor infectați în străinătate – cifre semnificative!
Explozie în Beirut

Ce a cauzat cumplita explozie din Beirut explicație uluitoare!

282
Din primele date obținute de mass media și din surse oficiale rezultă o explicație uluitoare – neglijența inconștientă!

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. Explozia ale cărei imagini au șocat întreaga planetă a produs peste 3000 de răniți. Deocamdată, cifra celor decedați este 27, dar încă nu este o evaluare finală.

De fapt, vorbim de mai multe deflagrații care au urmat după cea mare. Care a fost cauza care a provocat această nenorocire?

Din primele date obținute de mass media și din surse oficiale rezultă o explicație uluitoare – două cuvinte, neglijența inconștientă!

Concret, cauza ar fi in depozit de materiale explozive, stocate mai mulți ani într-un mod impropriu. Informația ar proveni dintr-o sursă din zona securităţii libaneze.

Informația a fost confirmată de directorul general al Siguranţei generale, Abbas Ibrahim,

”A fost un depozit care avea materiale foarte explozive confiscate”, a declarat Abbas Ibrahim la televiziunea națională libaneză, precizând că ”am fi naivi să credem că a fost cauzată de artificii” – așa cum s-a spus prima dată.

Desigur, rămân multe întrebări – iar o parte dintre răspunsuri vor fi oferite de ancheta care se desfășoară acum la Beirut.

282
Tagurile:
Liban
Tematic
Explozie masivă în Beirut: clădiri distruse, zeci de oameni răniți - Video

Загрузка...
Взрыв в Бейруте

Explozie masivă în Beirut: clădiri distruse, zeci de oameni răniți - Video

546
(reînnoit 19:41 04.08.2020)
O explozie teribilă a avut loc astăzi în Beirut, capitala Libanului. Zeci de persoane au fost rănite.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. O explozie a avut loc în preajma portului din Beirut, capitala Libatului, transmite reporterul RIA Novosti.

​Înainte de deflagrație s-a auzit o pocnitură, iar peste cinci minute s-a ridicat un fum negru și alb. Ulterior, a apărut coloană de fum roșu.

În casele și clădirile din apropiere, aflate la câteva kilometri de epicentrul exploziei, au fost sparte geamurile.

​Potrivit unui reprezentant al Crucii Roșii, citat de RIA Novosti, mai multe persoane au fost rănite de cioburi.

“În zona din apropierea portului au fost distruse câteva case. Acolo, potrivit informațiilor noastre, ar putea exista oameni acoperiți de ruine”, a adăugat interlocutorul agenției.

Potrivit reporterului RIA Novosti, câteva zeci de persoane au fost rănite, ambulanțele evacuează oamenii din Zaituna Bay și cartierele vecine.

Potrivit presei locale, cauza exploziei ar putea fi un incendiu într-un depozit de articole pirotehnice.

546

Загрузка...