RT

RT a obținut nouă premii în cadrul New York Festivals

116
(reînnoit 14:31 22.04.2020)
Postul de televiziune RT a obținut nouă premii în cadrul New York Festivals, dintre care trei de aur.

BUCUREȘTI, 22 apr – Sputnik. Postul de televiziunea RT a obținut nouă medalii la prestigiosul concurs international New York Festivals, dintre care trei premii de aur, anunță RT.

“Postul de televiziune RT a obținut nouă premii, inclusiv trei de aur, în cadrul prestigiosului concurs international de televiziune New York Festivals. Au fost premiate filmele documentare ale RT, cărți cu elemente de realitate augmentată (augmented reality, AR), proiecte media sociale #Romanovs100 și alte realizări ale postului de televiziune”, se menționează în comunicatul instituției.

Cartea AR a proiectului #Romanovs100, dedicată celor 100 de ani de la asasinarea familiei imperial ruse, a învins în nominalizarea “Proiectare/regie” și “Utilizarea tehnologiilor”. Proiectul a fost lansat de RT în cooperare cu Arhiva de Stat a Rusiei, fiind realizat pe patru platforme social media – YouTube, Facebook, Twitter și Instagram. În cadrul proiectului au fost publicate câteva mii de imagini din arhivele dinastiei Romanov.

Premiile în aur în categoria “Probleme Sociale” au fost oferite filmului documentar “Kodokushi. Moartea singuratică”, care relatează despre Japonia contemporană unde crește numărul persoanelor în vârstă care au rămas într-o singurătate absolută.

Totodată, documentarul RT “Elista’88”, realizat în cadrul ciclului de emisiuni “EPIDEMIA cu Anton Krasovski”, a fost premiat cu bronz în nominalizarea “Informații despre sănătate/medicină”. Producția relatează despre o explozie masivă a infecției HIV în Kalmîkia la sfârșitul anilor 80. Un alt premiu de bronz a primit filmul RT “Tangoul sirian”.

Spotul publicitar al RT America #RealTalk a fost premiat cu argint și două medalii de bronz. Intro-ul emisiunii Boom Bust a primit o medalie de broz în categoria “Cea mai bună animație”.

Mai devreme cartea-AR #Romanovs100 a ajuns în finala premiului New York Festival Advertising Awards, care menționează lucrările în domeniul reclamei în opt categorii. Fontul original “Mai”, realizat de RT în cadrul proiectului #StranițîPobedî a devenit finalist în două categorii.

#ȘriftPobedy a fost creat dintr-o culegere a sute de inscripții originale, lăsate de soldații sovietici pe Reichstag acum 75 de ani.

Postul de televiziune RT este unul din cei mai puternici concurenți la New York Festivals. Anul trecut, a învins în două nominalizări proiectul #Romanovs100. În 2018, cel mai înalt premiu au primit proiectul #1917LIVE și filmul documentar al RT despre viața copiilor în condițiile războiului din Siria. În 2017 au fost nominalizate cu aur la New York Festivals reportajele RT din Libia și filmul documentar “H2нОль”. Mai devreme, cu aur au fost premiate filmele documentare “Răzbunarea sângeroasă” și emisiunea de autor a lui Julian Assange la RT.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

116
Tagurile:
RT
Tematic
RT, cel mai popular canal de știri din YouTube: 10 miliarde de vizualizări
RT a reconstituit momentul arborării Drapelul Victoriei deasupra Reichstagului
Reacția diplomaților ruși la acuzațiile Pentagonului la adresa Sputnik și RT
Fost șef de spionaj francez va prezenta o emisiune la RT France

Un avion rusesc Su-27 a interceptat avioane de recunoaștere ale SUA

20
Avionul de luptă rusesc Su-27 a interceptat două avioane de recunoaștere ale SUA în spațiul aerian situat deasupra apelor neutre ale Mării Negre.

Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, avionul strategic de recunoaștere RC-135 și avionul de bază al aviației de patrulare P-8A Poseidon au fost detectate de sistemul rusesc de apărare antiaeriană.

Acum o săptămână piloții ruși au interceptat avioane-spion deasupra bazinului Mării Negre.

Cum a decurs operațiunea, urmăriți în materialul Sputnik. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

20
Tagurile:
SUA, Rusia, avioane, Su-27

Загрузка...
Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a dat lovitura în timpul pandemiei: averea sa a depășit 100 de miliarde

26
(reînnoit 19:01 07.08.2020)
Averea personală a fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a depășit ieri 100 de miliarde de dolari pentru prima oară, după ce acțiunile companiei sale au atins un record pe baza lansării Reels, competitorul lui TikTok.

BRUXELLES, 7 aug - Sputnik. Șeful de 36 de ani al companiei de social media a devenit al treilea centimiliardar al lumii, adăugându-se titanilor Jeff Bezos și Bill Gates, arată RT

Sunt singurele persoane pe glob care au acest statut, conform Bloomberg Billionaires Index. Averea lui Zuckerberg rezultă în mare parte din cele 13 procente pe care le deține în Facebook.

Mogulii americani din tehnologie au văzut cum averile lor au crescut fără limite în acest an. Ei se îmbogățesc și mai repede acum pe măsură ce pandemia atrage mai multă activitate în mediul online.

Averea colectivă a miliardarilor din tehnologie în indexul Bloomberg (ierarhizarea celor mai bogați 500 de oameni din lume)  aproape că s-a dublat din 2016, de la 751 de miliarde la 1,4 trlioane de dolari astăzi, o creștgere mai rapidă decât în oricare alt sector.

Șapte din cei mai bogați 10 oameni ai lumii provin din sectorul tehnologiei, care au o aver combinată de 666 de miliarde de dolari, în evoluție cu 147 de miliarde numai în acest an.

Cele mai mari cinci companii de tehnologie americane, Apple, Amazon, Alphabet, Facebook și Microsoft au o evaluare de piață echivalentă cu aproximativ 30 la sută din PIB-ul SUA, aproape dublu față de cât a fost la sfârșitul lui 2018.

În același timp, Senatorul american Bernie Sanders plănuiește să introducă o lege care să taxeze ceea ce el numește ”câștiguri obscene” în perioada coronavirusului. Legea ”Faceți-i pe miliardari să plătească” ar taxa cu 60 la sută creșterea averilor oligarhilor din 18 martie până la sfârșitul anului pentru a folosi acești bani ca să acopere cheltuielile medicale suplimentare ale americanilor.

Zuckerberg, care a fondat gigantul social media din dormitorul său de la Harvard University în 2004, a declarat că planul său este să cedeze 99 la sută din acțiunile Facebook în timpul vieții sale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

26
Tagurile:
Facebook, Mark Zuckerberg

Загрузка...