Coloana militarilor ruși, veniți în ajutorul Italiei

Coloana militarilor ruși s-a oprit în Florența

2863
Coloana militarilor ruși, plecată să ajute Italia în combaterea coronavirusului, s-a oprit la Florența.

BUCUREȘTI, 25 mar – Sputnik. Coloana de militari ruși, care urmează să ajute Italia în combaterea pandemiei de coronavirus, a străbătut peste 250 de kilometri spre Bergamo și s-a oprit în Florența, anunță Ministerul Apărării.

© Sputnik / The Ministry of Defence of the Russian Federation

“Coloana de tehnică specială cu specialiști militari ai Ministerului Apărării din Rusia a efectuat un mars de la baza Forțelor Aeriene ale Italiei “Practica din Mare” (30 de kilometric de Roma, Italia) în Bergamo, depășind peste 250 de kilometri și a făcut prima oprire în Florența. După verificarea tehnicii, coloana își va continua drumul. Specialiștii militari ruși au sosit în Italia pentru a efectua misiuni de ajutorare în combaterea răspândirii coronavirusului”, se menționează în comunicatul instituției.

Lungimea totală a traseului este de 600 de kilometri. Tehnica rusă este însoțită de automobilele carabinerilor italieni.

În componența coloanei rusești se află și sistemul mobil de analiză și diagnoză, mijloace mobile de înaltă performanță pentru dezinfectare cu rezerve de substanțe dezinfectante, echipament special pentru acordarea unui ajutor calificat paciențelor aflați în stare gravă din cauza coronavirusului.

2863
Tagurile:
coronavirus, Rusia, Italia
Тема:
Coronavirus în România, Italia, Moldova (674)
Tematic
Norica Nicolai prezice ieșirea Italiei din UE, acest ”colos cu picioare de lut”
Ultimul bilanţ din Italia: 6.820 decedați, peste 54.000 infectaţi
Rusia ajută Italia în lupta împotriva coronavirusului - Video

Загрузка...