Aleksandar Vucic

Președintele Serbiei i-a mulțumit Chinei pentru sprijin și a criticat dur UE

1387
Președintele Serbiei Aleksandar Vučić i-a adus mulțumiri Chinei pentru sprijinul în lupta împotriva coronavirusului, dar a criticat Uniunea Europeană pentru lipsa de solidaritate

BRUXELLES, 18 martie - Sputnik, Daniela Porovăț. Filmarea în care președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, i-a mulțumit Chinei pentru ajutorul oferit în lupta împotriva noului coronavirus și în care acuză UE că a abandonat Serbia a devenit virală în mediul online.

Comisia Europeană a decis să limiteze exporturile de materiale de protecție precum măști și combinezoane, iar Serbia a fost direct afectată.

Cu 55 cazuri de contagiere, Serbia a decretat, duminică, starea de urgenţă. Aceasta include printre alte măsuri supravegherea spitalelor de către armată, reţinerea la domiciliu a persoanelor cu vârste de peste 65 de ani şi închiderea centrelor de învăţământ.

„Îi așteptăm aici pe frații noștri chinezi. Se dovedește că fără voi Europa se poate apăra cu dificultate”, i-a spus președintele Serbiei ambasadoarei Chinei Chen Bo, după sosirea testelor chineze.

Oficialul chinez a anunțat că specialiști din ţara sa vor veni în Serbia până la finalul acestei săptămâni.

„Solidaritatea europeană nu există. E un basm cu zâne. Ne punem speranțele în singurii care ne pot ajuta în această situație dificilă”, a adăugat Aleksandar Vučić.

Preşedintele sârb a anunţat cumpărarea de măşti şi echipament medical din China, criticând lipsa de răspuns a Uniunii Europene.

1387
Tagurile:
Alexandr Vucic, China, Serbia, coronavirus
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (912)
Nick Radoi

Celebru milionar româno-american a scris cea mai frumoasă apărare a lui Donald Trump!

20
”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”

BUCUREȘTI, 5 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru gesturi filantropice față de lumea artei, dar și pentru viața sa excentrică, omul de afaceri american de origine română Nick Radoi a trimis un mesaj despre cum trebuie văzută adevărata America – și pe președintele Trump. 

”În America putem vedea dincolo de crime, jafuri, bătăi, incendieri ceva spiritual - acest om a ieșit cu Biblia în mână din Casa Albă, înconjurat de oameni, și a mers la biserica din fața Casei Albe și căreia i-a fost dat foc cu o zi înainte”, scrie Rădoi.

Trump se bazează pe rugăciuni și pe puterea credincioșilor, atrage atenția milionarul de origine română care dezvăluie cum ”creștinii au plâns mult în timpul conducerii lui Obama, pentru că Democraților nu le place Cuvântul lui Dumnezeu  - și pentru că ei s-au luptat tot timpul să dea jos și ”God bless America” de pe dolari”.

”Când Trump a ajuns Președinte, creștinii mulțumeau lui Dumnezeu pentru că mai dă Americii o șansă”, spune Nick Rădoi.  ”Când ridici Biblia, și nu ție rușine și lupți pentru eliberarea Bisericii de sub “jugul Pandemiei”, și când proclami credința în Dumnezeu e normal să urle dracii aceia care au crezut că vor pune definitiv ghearele pe America”.

Nick Rădoi urează și țării strămoșilor săi să aibă parte de un președinte care să fie apropiat de credință!

”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să se fie înconjurat cu oameni ai rugăciunii, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”, scrie Nick Rădoi, încheind în cel mai pur stil american – ”Doamne binecuvântează țara noastră și toate popoarele lumii!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

20
Tagurile:
Donald Trump

Загрузка...

La New York poliția a arestat zeci de persoane în timpul manifestațiilor

39
(reînnoit 21:22 04.06.2020)
Poliția din New York a arestat 60 de persoane din rândul demonstranților care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva abuzurilor polițiștilor în SUA.

Potrivit șefului departamentului de Poliție, protestatarii nu au respectat regimul stării de asediu, în pofida faptului că le-a fost permis să se afle în stradă cu o oră mai mult – până la 21:00.

De asemenea, el a menționat că forțele de ordine acționează tactic și vor întreprinde toate măsurile necesare  pentru a nu admite încălcarea legii de către demonstranții și pentru a menține controlul asupra orașului.

Mai multe detalii aflați din videoclipul nostru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

39

Загрузка...