Cătușe

Serbia: un bărbat și-a amenințat colegii cu coronavirusul

76
(reînnoit 19:32 16.03.2020)
Un bărbat din Serbia a fost reținut după ce și-a amenințat colegii de serviciu că-i va infecta cu coronavirus.

BUCUREȘTI, 16 mar – Sputnik. Poliția din Serbia a reținut un bărbat care este suspectat că în timpul unei cerți la locul de muncă a provocat panică printre colegii de serviciu, amenințându-i să-i infecteze cu coronavirus, anunță Ministerul Afacerilor Interne al țării.

În Serbia au fost înregistrate 55 de cazuri de coronavirus, în țară a fost anunțată stare de urgență.

“Colaboratorii MAI au reținut în orașul Novi Sad un cetățean născut în 1985, care este suspectat de provocarea stării de panică și dezordine. Acesta este suspectat că la întreprinderea la care este angajat a declarat în timpul unei cerți cu colegii că a contactat cu o persoană infectată de coronavirus, fapt care a provocat o stare de panică printre angajați”, anunță forțele de ordine sârbe.

Persoana a fost reținută pentru 48 de ore, pe numele bărbatului fiind intentat un dosar penal.

Luni, premierul Serbiei, Ana Brnabić, a declarat că este revoltată de lipsa de disciplină a cetățenilor în perioada stării de urgență și a anunțat înăsprirea măsurilor și sancțiunilor pentru încălcarea regimului de carantină.

76
Tagurile:
coronavirus, Serbia
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (912)
Tematic
Rusia: peste 100 de mii de teste de coronavirus au fost efectuate
Efectul coronavirus: recesiunea lovește Uniunea Europeană
Coronavirus România: ce măsuri trebuie să adopte fermierii
Coronavirus în Rusia: toți cetățenii vor fi testați gratuit
OMS prevede creşterea accelerată a numărului de morţi din cauza coronavirusului în Europa
Nick Radoi

Celebru milionar româno-american a scris cea mai frumoasă apărare a lui Donald Trump!

12
”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”

BUCUREȘTI, 5 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru gesturi filantropice față de lumea artei, dar și pentru viața sa excentrică, omul de afaceri american de origine română Nick Radoi a trimis un mesaj despre cum trebuie văzută adevărata America – și pe președintele Trump. 

”În America putem vedea dincolo de crime, jafuri, bătăi, incendieri ceva spiritual - acest om a ieșit cu Biblia în mână din Casa Albă, înconjurat de oameni, și a mers la biserica din fața Casei Albe și căreia i-a fost dat foc cu o zi înainte”, scrie Rădoi.

Trump se bazează pe rugăciuni și pe puterea credincioșilor, atrage atenția milionarul de origine română care dezvăluie cum ”creștinii au plâns mult în timpul conducerii lui Obama, pentru că Democraților nu le place Cuvântul lui Dumnezeu  - și pentru că ei s-au luptat tot timpul să dea jos și ”God bless America” de pe dolari”.

”Când Trump a ajuns Președinte, creștinii mulțumeau lui Dumnezeu pentru că mai dă Americii o șansă”, spune Nick Rădoi.  ”Când ridici Biblia, și nu ție rușine și lupți pentru eliberarea Bisericii de sub “jugul Pandemiei”, și când proclami credința în Dumnezeu e normal să urle dracii aceia care au crezut că vor pune definitiv ghearele pe America”.

Nick Rădoi urează și țării strămoșilor săi să aibă parte de un președinte care să fie apropiat de credință!

”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să se fie înconjurat cu oameni ai rugăciunii, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”, scrie Nick Rădoi, încheind în cel mai pur stil american – ”Doamne binecuvântează țara noastră și toate popoarele lumii!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

12
Tagurile:
Donald Trump

Загрузка...

La New York poliția a arestat zeci de persoane în timpul manifestațiilor

38
(reînnoit 21:22 04.06.2020)
Poliția din New York a arestat 60 de persoane din rândul demonstranților care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva abuzurilor polițiștilor în SUA.

Potrivit șefului departamentului de Poliție, protestatarii nu au respectat regimul stării de asediu, în pofida faptului că le-a fost permis să se afle în stradă cu o oră mai mult – până la 21:00.

De asemenea, el a menționat că forțele de ordine acționează tactic și vor întreprinde toate măsurile necesare  pentru a nu admite încălcarea legii de către demonstranții și pentru a menține controlul asupra orașului.

Mai multe detalii aflați din videoclipul nostru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

38

Загрузка...