Последствия схода лавины в Пакистане. 14 января 2020

Pakistan: cel puțin 57 de persoane au murit în urma avalanșelor

46
Cel puțin 57 de persoane au murit, iar 42 au fost rănite în urma avalanșelor și alunecărilor de teren în regiunea Azad Kașmir, teritoriu controlat de Pakistan.

BUCUREȘTI, 14 ian - Sputnik. În urma avalanșelor și alunecărilor de teren, 57 de persoane au murit, iar 42 au fost rănite în regiunea Azad Kașmir (Regiunea Kașmirul liber), teritoriul controlat de Pakistan, transmite Radio Pakistan, citat de RIA Novosti

Anterior, pe teritoriul Pakistanului, ca urmare a ninsorilor abundente și a ploilor torențiale, 41 de persoane au murit, inclusiv 15 persoane în regiunea Azad Kașmir. Alte nouă persoane au murit în urma unor avalanșe pe teritoriul Uniunii Indiene Jammu și Kașmir.

Potrivit postului de radio citat, majoritatea victimelor din Pakistan sunt în Valea Neelumului, unde au coborât o serie de avalanșe. Din datele transmise la radio, 45 de case au fost distruse.

Potrivit Associated Press, care face trimitere la Ministerul pentru Combaterea Consecințelor Dezastrelor Naturale din Afganistan, alte 15 persoane au murit în ultimele 24 de ore pe teritoriul țării, ca urmare a vremii nefavorabile din Afganistan, de duminica au murit in total 39 de persoane.

46
Tagurile:
Răniți, Morţi, Pakistan, Avalanșă
Tematic
Pakistan: Un spațiu de tranzit pentru combatanții ISIS? Sau de refugiu?
Imagini de la locul prăbușirii avionului militar al Indiei, doborât de Pakistan
Pakistan: Momentul prăbușirii unei aeronave militare - Video
EXPLOZIV: liderul ISIS din Pakistan ar fi primit finanţare din SUA (VIDEO)

Загрузка...