Aeroportul iranian a dezvăluit cauza prăbușirii avionului ucrainean

952
(reînnoit 10:39 08.01.2020)
Un reprezentant oficial al Aeroportului Internațional Teheran a dezvăluit care a fost adevărata cauză a prăbușiri avionului de linie ucrainean.

BUCUREȘTI, 8 ian – Sputnik. Aprinderea motorului a provocat prăbușirea avionului de pasageri ucrainean după decolare din Teheran, a declarat pentru agenția IRNA reprezentantul oficial al Aeroportului Internațional Teheran, transmite RIA.

"Avionul ucrainean a decolat în această dimineață de pe Aeroportul Teheran spre Kiev, dar din cauza incendiului motorului care s-a produs în urma unei defecțiuni tehnice, s-a prăbușit în apropiere de aeroport la sud de Teheran", a spus un purtător de cuvânt al aeroportului.

Linerul ucrainean sa prăbușit miercuri dimineața pe Aeroportul Internațional Teheran Imam Khomeini. La bordul aeronavei se aflau 167 de pasageri și nouă membri ai echipajului. Ministerul de Externe al Ucrainei, cu referire la datele preliminare ale companiei aeriene "International Airlines din Ucraina", a declarat că pasagerii și echipajul aeronavei au murit.

952
Tagurile:
Catastrofă aviatică, Avion, Teheran
Tematic
Catastrofă aviatică la Moscova: doar 37 dintre pasageri au supraviețuit - video
Două persoane au murit azi într-o catastrofă aviatică (VIDEO +18)
Catastrofă aviatică în apropiere de Moscova

Загрузка...