Serghei Lavrov

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, se află într-o vizită oficială în Armenia

99
(reînnoit 19:52 10.11.2019)
Serghei Lavrov efectuează o vizită oficială în Armenia, unde va discuta despre intensificarea cooperării între Moscova și Erevan în cadrul mai multor organizații internaționale.

BUCUREȘTI, 10 nov – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a sosit duminică seara cu o vizită oficială în Armenia.

Programul vizitei șefului diplomației ruse în Erevan va începe cu o participare împreună cu omologul său armean, Zograb Mnațakanyan la deschiderea festivă a unei expoziții dedicate celor 75 de ani de la Victoria în cel De-Al Doilea Război Mondial. Evenimentul va avea loc în Galeria Națională a Armeniei.

Așa cum anunțase anterior MAE de la Moscova, vizita oficială a lui Lavrov în Erevan va dura până pe 11 noiembrie. Programul aflării în Armenia prevede întrevederi cu prim-ministrul țării, Nicol Pașinean, și președintele Armen Sarkisyan, precum și negocieri cu Mnațakanyan.

Urmează să fie puse în discuție mai multe probleme legate de cooperarea bilaterală, cooperarea externă în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice, OSTK și CSI, coordonarea pozițiilor în ONU, OSCE, Consiliul Europei, Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră și alte forumuri internaționale.

“Va avea loc un schimb de opinii pe subiecte internaționale și regionale, inclusiv perspectivele reglementării crizei din Nagorno-Karabah”, se menționează în comunicatul MAE al Rusiei.

“Vizita va deveni o continuare logică a dialogului politic ruso-armean, orientat spre dezvoltarea cooperării strânse între țările noastre în domeniile politice, economice și comerciale, umanitare și altele”, se spune în comunicatul diplomației ruse.

99
Tagurile:
ministrul afacerilor externe, Erevan, Armenia, Serghei Lavrov
Тема:
Conflictul azero-armean în Karabah (38)
Tematic
La New York au început negocierile între Lavrov și Pompeo
După discursul lui Lavrov la ONU, s-a format o coadă a celor ce vroiau să discute cu el
Lavrov, despre planurile SUA pentru NATO și Europa
Lavrov: S-a ajuns la un punct critic, există riscul unui război de proporții
Lavrov: Frontiera dintre Norvegia și Rusia este cea mai pașnică din Europa
Lavrov în Norvegia: Rusia este îngrijorată de activitatea NATO în nordul Europei
Lavrov: NATO se opune unui moratoriu asupra amplasării rachetelor în Europa și Asia
Lavrov: Rusia, Turcia, Iran vor conlucra pentru asigurarea stabilizării durabile în Siria

Cel mai așteptat moment Trump Biden: Scandalul România!

350
(reînnoit 07:14 23.10.2020)
Credeați că România a scăpat de scandalul anunțat din mediul final Donald Trump – Joe Biden? Nici pomeneală!

BUCUREȘTI, 23 oct – Sputnik. În România, cel mai așteptat subiect al dezbaterii Trump – Biden era cel referitor la țara noastră. Mai exact la scandalul privind banii pe care Joe Biden i-ar lua din România.

”Mi se pare fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special, în calitate de vicepreședinte”, a declarat acum 2 zile șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows.

informația a fost confirmată și de Donald Trump, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Fox and Friends” - ”România urmează... Spun chiar acolo, tatăl (Biden, n.n.) primește 10%”, a declarat Trump.

Detaliu din documentul predat către Senatul SUA, în care apare numele lui Puiu Popoviciu
Detaliu din documentul predat către Senatul SUA, în care apare numele lui Puiu Popoviciu

Ei bine, în întâlnirea televizată de azi noapte… momentul așteptat NU a venit! S-a vorbit de bani din Rusia, Ucraina, China… dar NU și despre România! Case closed? Se pare că NU!

Echipa Trump se pare că preferă ca datele să apară în publicații serioase. După ce s-a spus că ancheta va apare chiar în Wall Street Journal, Fox News anunță că un anume Tony Bobulinski, fost partener de afaceri al lui Hunter Biden, va preda FBI înregistrări privind combinațiile acestuia, dar și implicarea lui Joe Biden, pe care fiul  îl numea ”directorul meu”.

”Mâine mă voi întâlni cu membrii comitetului Senatului în legătură cu această problemă și voi furniza FBI dispozitivele care conțin dovezi care confirmă ceea ce am spus aici în această seară”, a declarat Tony Bobulinski.

În privința României, Aleph News publică o analiză - „Hunter-Gate: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România, menționată din nou” – în care reproduce și documentele prezentate de jurnalista de investigații Catherine Herridge, în care apare și numele României.

Și apare un nume care… duce chiar și la Traian Băsescu: Gabriel „Puiu” Popoviciu. Vom reveni… și noi, dar și echipa lui Trump!

350
Tagurile:
Joe Biden, Trump

Загрузка...

Biden, amenințare șocantă: ”Toți vor plăti dacă voi fi ales!”

245
Moment tensionat în întâlnirea Donald Trump – Joe Biden, marcată de o declarație șocantă a candidatului democrat.

BUCUREȘTI, 23 oct – Sputnik. Ultima întâlnire televizată dinaintea  scrutinului prezidențial american a fost marcată de un moment șocant, o izbucnire a lui Joe Biden la adresa statelor despre care se spune că ar interveni în alegerile din SUA.

„Toți vor plăti dacă eu voi foi ales”, a spus pe un ton amenințător și ridicat Biden. ”Dacă voi fi ales", Moscova, Beijingul şi Teheranul vor plăti pentru ingerințele lor în alegerile americane”.

Joe Biden a insistat, repetând  - ”Orice țară care se implică va plăti, pentru că ne afectează suveranitatea”.

”Aceste alegeri vor fi ultimele la care Rusia a participat, Rusia vrea să se asigure că eu nu voi fi ales președinte”, a declarat Biden, completând pe un ton mai domol – ”China a fost implicată într-o oarecare măsură, iar acum aflăm că Iranul este implicat”.

Închizând subiectul, Biden a spus o ultimă replică din acest teatru absurd – ”va plăti un preț, dacă voi fi ales, oricine interferează și amenință suveranitatea americană”.

Un semnal – așa s-ar derula mandatul democrat, dacă Biden va fi ales: amenințări și acuzații fără probe, motive de sancțiuni, tensiuni la nivel mondial. De fapt, declarația lui Biden seamănă ca stil cu cele ale unor oficiali NATO despre pericole și agresiuni inexistente. Ori, se știe, oameni grei din siajul NATO s-au manifestat puternic contra lui Donald Trump, pentru că ei și organizația militarismului imperialist au nevoie de un politician ca Joe Biden.

245
Tagurile:
Joe Biden
Tematic
De ce nu vor reuși să-i acuze pe ruși de eșecul lui Biden
Chirieac și… afacerile murdare ale lui Joe Biden în România
Twitter nu va mai bloca postările despre fiul lui Biden

Загрузка...
Andreea Marin

Andreea Marin, copleșită: ”ești mai frumoasă în realitate”

0
Cunoscutul prezentator Mircea Radu a vorbit, în emisiunea Andreei Marin ”Nu există nu se poate”, despre cum el și alți colegi suspinau după cea supranumită ”Zâna surprizelor”.

BUCUREȘTI, 23 oct – Sputnik. Andreea Marin continuă să fie în atenția spectatorilor români, care au îndrăgit-o încă de când prezenta știrile la televiziunea națională și apoi emisiunea care storcea milioane de lacrimi ”Surprize, surprize”.

Mircea Radu, cunoscutul prezentator al emisiunii ”Din dragoste” a fost invitat de Andreea Marin în platoul emisiunii ”Nu există nu se poate”.

Diva a fost luată prin surprindere de fostul său coleg care i-a făcut niște declarații copleșitoare.

Mircea Radu a povestit cum s-a întâlnit cu Andreea Marin.

 ”Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”, a spus Mircea Radu, potrivit cancan.ro.

Acesta a adăugat că, într-o dimineață, a venit cineva la redacție și a spus că, în anticameră la directorul Departamentului Emisiunilor Informative se afla ”fata de la TVR Iași”, adică Andreea Marin.

Omul de televiziune își amintește că s-a ridicat, a mers la biroul respectiv și a văzut-o, iar prima impresie a fost și atunci, ca și acum, că Zâna arată mai bine în realitate: ”ești mai frumoasă în realitate decât la televizor”.

După aceea s-a întors în redacție și le-a spus băieților că Andreea este extraordinară. După care Marin a devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20.00.

”Așa ne-am cunoscut noi”, a subliniat Mircea Radu.

0
Tagurile:
Andreea Marin
Tematic
(FOTO) Andreea Marin, nemaipomenit de sexy în această dimineață
Andreea Marin riscă puşcărie
Ipostază neobișnuită pentru Andreea Marin – pregătită să lucreze pe șantier (FOTO)

Загрузка...