39 трупов в грузовике

UK: Cine s-ar face vinovat de moartea celor 39 de imigranţi găsiţi în camionul frigorific

510
(reînnoit 20:03 29.10.2019)
Marţi poliţia britanică a anunţat că a dat în urmărire doi suspecţi care ar avea legătură cu moartea celor 39 de imigranţi descoperiţi săptămâna trecută într-un camion frigorific.

BUCUREŞTI, 29 oct – Sputnik, Doina Crainic. Poliţia din Essex a informat astăzi că a dat în urmărire doi fraţi care provin din Irlanda de Nord, suspectaţi că ar fi vinovaţi de moartea celor 39 de imigranţi găsiţi săptămâna trecută într-un camion frigorific, într-un parc industrial în apropiere de Londra, potrivit Reuters citat de Agerpres.

Cei doi fraţi sunt Ronan Hughes, în vârstă de 40 de ani, şi Christopher, de 34 de ani, din localitatea Armagh, suspectaţi de omor din culpă şi trafic de persoane.

„Găsirea şi audierea fraţilor Hughes este crucială pentru anchetă. În acest moment, credem că ei se află în Irlanda de Nord, dar au legături şi cu Republica Irlanda”, a afirmat Stuart Hooper, şeful poliţiei din Essex.

Hooper a rugat persoanele care ştiu unde se află cei doi sau au informaţii despre aceasta să sune la poliţie.

Şoferul camionului, Maurice Robinson, a compărut luni în instanţă pentru acuzaţiile de omor din culpă, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane şi la imigraţie ilegală. Pentru ultimele două capete de acuzare procurorii afirmă că Robinson a acţionat în complicitate cu Ronan Hughes şi cu alte persoane.

510
Tagurile:
Morți, imigranți, UK
Tematic
Consiliul UE a aprobat acordul pentru Brexit. UK pleacă pe 1 noiembrie
Descoperire macabră în UK: 39 de cadavre găsite într-un camion
Veste bună pentru românii din UK: scăderea preţurilor la locuinţe – situaţia în toată ţara

Загрузка...