Пачки евро

Cel mai bogat om de pe planetă a pierdut peste 6 miliarde de euro într-o singură seară

201
(reînnoit 20:29 25.10.2019)
Într-o singură seară, prețul acțiunilor Amazon a scăzut cu 9%, ceea ce a făcut ca fondatorul companiei, Jeff Bezos, să piardă aproximativ 7 miliarde de dolari. Acum riscă să-și piardă titlul de cel mai bogat om din lume.

BUCUREŞTI, 25 oct – Sputnik, Doina Crainic. Fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a pierdut într-o singură seară 6,9 miliarde de dolari (aproximativ 6,2 milioane de euro) în urma scăderii preţului acțiunilor companiei sale, potrivit CNBC.

Într-un raport publicat pe 24 octombrie, Amazon a dat publicităţii câștigurile pentru trimestrul al treilea. Raportul, considerat dezamăgitor de către investitori, a dus la o scădere cu 9% a valorii acțiunilor companiei.

Dacă valoarea acţiunilor Amazon continuă să scadă, Jeff Bezos își poate pierde titlul de cel mai bogat om din lume, putând fi înlocuit de cofondatorul Microsoft, Bill Gates, conform Indexului Bloomberg Billionaires, scrie Sputnik France.

Potrivit clasamentului anual Forbes anunțat la începutul lunii martie, averea lui Bezos, în vârstă de 55 de ani, care a ţinut recent prima pagină a ziarelor cu divorțul său, a crescut cu 19 miliarde de dolari într-un an, ajungând la 131 de miliarde de dolari.

201
Tagurile:
Euro, Miliarde
Tematic
Cei mai bogați oameni de pe planetă au pierdut 117 miliarde de dolari într-o singură zi
Trump: „Cea mai proastă decizie luată vreodată” a costat 8 mii de miliarde de dolari
Miliarde pentru PLDM și PDM: Scheme dezvăluite de cel care ducea valizele cu bani
Rusia a anulat datorii de 20 de miliarde dolari ale unor state din Africa
Pensii și salarii. Gaură de zeci de miliarde la buget. Ce se întâmplă cu veniturile?

Загрузка...