London Mayor Boris Johnson gestures as he sits in the cabin of a truck at an Out campaign event, in favour of Britain leaving the European Union, at Europa Worldwide freight company in Dartford, Britain March 11, 2016.

Boris Johnson va cere Parlamentului susțină orice fel de acord privind Brexitul

81
Schimbare de poziție a premierului Boris Johnson: el va cere Parlamentului britanic să susţină orice fel de acord privind Brexitul pe care va reuşi să-l obţină din partea Uniunii Europene.

BRUXELLES, 12 oct - Sputnik, Daniela Porovăț. Johnson va introduce o moţiune astăzi care ar urma să fie supusă la vot de legiuitori şi în care le va cere acestora să sprijine orice înţelegere pe care el va reuşi s-o obţină din partea Uniunii Europene la summitul din 17-18 octombrie, alături de termenii legii Benn, care îl obligă să încerce să obţină o nouă amânare a Brexitului în lipsa unui acord, relatează Agerpres

Uniunea Europeană a acceptat ieri să înceapă negocieri intense cu Regatul Unit pentru a încerca să depăşească blocajul cu privire la Brexit.

Săptămâna viitoare, liderii UE se vor întâlni în cadrul unui summit la Bruxelles, în cadrul căruia ambele părţi speră că se va putea finaliza un acord.

81
Tagurile:
Brexit, Marea Britanie, Boris Johnson
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (620)
Tematic
Donald Tusk și-a pierdut cumpătul cu Boris Johnson pe tema Brexit
A fost anunțată Ziua X: Parlamentul britanic va lua o decizie finală cu privire la Brexit
Brexit: 1,5 mil. cetăţeni europeni acceptaţi în UK – ghidul pentru obţinerea noului statut

Загрузка...