Poliţia londoneză

Britanicii, terorizaţi: Noi înjunghieri la Londra, locul unde s-a întâmplat 100 de crime

4440
(reînnoit 19:01 02.09.2019)
Noi atacuri prin înjunghiere au făcut victime la Londra, în contextul în care britanicii sunt şocaţi de numărul mare de crime prin înjunghiere care au avut loc numai în acest an, fiind vorba de o „epidemie” de astfel de crime.

BUCUREŞTI, 2 sept – Sputnik, Doina Crainic. Doi bărbați sunt internaţi în spital în stare gravă după ce au fost înjunghiați la stația de metrou Elephant și Castle, duminică seara.

Polițiștii au fost chemați la staţia din sudul Londrei în jurul orei 11:30 p.m. ora locală, după ce doi bărbați au fost găsiți în stare gravă pe o stradă din apropiere.

Un tânăr de 24 de ani se află într-o stare critică, iar un altul de 25 de ani în stare gravă, a anunţat British Transport Police. Doi bărbați au fost arestați în legătură cu incidentul.

Inspectorul șef detectiv Sam Blackburn a dezvăluit că se crede că a avut loc „o altercație între două grupuri de bărbați”, în interiorul stației de metrou, unde „victimele au suferit răni înainte de a ieși în stradă”.

Stația a fost închisă în timpul nopţii, fiind începută o anchetă medico-legală, care a fost redeschisă la aproximativ 10:00 dimineața, ora locală.

Marea Britanie se confruntă în prezent cu ceea ce mulți descriu ca fiind o „epidemie” de crime prin înjunghiere, în urma cărora peste 100 de persoane şi-au pierdut viaţa doar în acest an până în prezent, potrivit RT

Incidentul survine în contextul în care guvernul britanic a iniţiat recent o strategie controversată de a reduce criminalitatea, introducând mesaje anti-înjunghiere pe cutiile cu pui prăjit din mai multe lanțuri de restaurante din Anglia și Țara Galilor.

Adversarii acestei măsuri au denunțat inițiativa ca fiind rasistă, din cauza unei vechi figuri de stil care asocia oamenii de culoare cu puiii prăjiţi.

4440
Tagurile:
crime, Londra, Britanici
Tematic
Nouă crimă la Londra – locuitorii, şocaţi: pericolul ce pândeşte pe străzi
E grav pentru români! Londra va institui controale vamale imediat după ieşirea din UE
Londra a anulat Actul de aderare a Marii Britanii la UE, punând capăt legislaţiei UE în UK

Загрузка...