Întâlnirea lui Klaus Iohannis și Donald Trump

Trump nu i-a dedicat niciun tweet lui Iohannis sau României

290
Donald Trump nu a dedicat nicio postare vizitei lui Klaus Iohannis la Washington, fiind interesat mai mult de Danemarca și naștere celei de-a 10-a nepoate.

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik, Octavian Racu. Președintele SUA, Donald Trump, care este destul de activ pe Twitter, nu a dedicat nicio postare vizitei președintelui României, Klaus Iohannis, la Washington sau relației SUA cu România.

Pe 20 august, delegația României condusă de șeful statului român a avut o întrevedere cu liderul de la Casa Albă, dar și cu membrii guvernului SUA. În cadrul acestei vizite, cei doi președinți au semnat o declarație comună care vizează mai multe domenii de o importanță strategică.

Obișnuit să publice mesaje despre lucruri importante și mai puțin importante, se pare că Trump nu a fost deloc interesat de prezența președintelui României.

Judecând după activitatea președintelui american în rețelele de socializare, pe 20 august gândurile acestuia erau îndreptate mai mult spre Danemarca și dorința de a cumpăra Groenlanda, dar și spre cea de-a 10-a nepoată, care a venit pe lume în acea zi.

290
Tagurile:
România, SUA, Twitter, Klaus Iohannis, Donald Trump
Тема:
Întrevederea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump la Washington (29)
Tematic
Trump aruncă bomba – de față cu Iohannis, reia ideea formatului G8, cu Rusia!
De lângă Iohannis, Trump ne-a băgat într-un mare conflict: ”România e alături de noi”
Marea minciună de la întâlnirea Trump – Iohannis: cu ce vor să-i prostească pe români
Șoc în Danemarca! Trump amână vizita premierului danez pentru că nu vinde Groenlanda

Загрузка...